Alina Sorescu, la mare, cu fetele ei! În plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, cântăreața arată mai bine ca niciodată!

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu a petrecut câteva zile la mare, cu fetele ei și ale lui Alexandru Ciucu! Pentru că nu îi place să facă plajă, cântăreața a făcut zilnic ședințe foto și a postat numeroase fotografii de la malul mării, pe contul său de Facebook. Se poate observa lejer că deși se află în plin proces de divorț, Alina Sorescu arată mai bine ca niciodată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu trece printr-o perioadă fericită și stresul cu care se confruntă este la cote maxime, Alina Sorescu arată excelent și dovadă stau zecile de fotografii pe care le-a făcut în vacanța de la malul mării în care a fost zilele acestea.

296170128_5386485428061479_2721636821853654321_n296170128_5386485428061479_2721636821853654321_n

Alina Sorescu, la mare, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și-a încărcat bateriile pe litoralul românesc, înaintea primului termen din procesul de divorț cu Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale, pe care aceasta l-a intentat în urmă cu câteva luni.

Instanța nu a stabilit încă un prim termen în procesul de divorț, care va începe practic din toamnă, după vacanța judecătorească.

Înainte de confruntarea de la tribunal, Alina Sorescu a petrecut câteva zile la mare, cu fetițele. Zâmbitoare, cu o siluetă perfectă și îmbrăcată în ținute colorate, cântăreața a făcut o adevărată paradă a modei pe Facebook.

Aspectul său proaspăt se datorează, poate, și faptului că își câștigă existența făcând ceea ce iubește cel mai mult. Artista are propria școală de muzică pentru copii „Picii lu Soreasca' și pregătește totodată un spectacol pentru copii la Sala Palatului, ce va avea loc pe 24 septembrie, unde îi va avea ca invitați pe Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.

Citește și: Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu: „Da’. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum arată copiii Mihaelei Cernea și ai lui Costin Craioveanu. Artiștii divorțează după 18 ani

Citește și: Campioana Larisa Iordache, despre cele mai grele momente din viața de gimnastă și momentul retragerii:’Aveam momente când nu mai aveam motivație’/ EXCLUSIV

Alina Sorescu, în plin divorț: „Sunt mai puternică decât credeam'

Alina Sorescu a împlinit, recent, 36 de ani și a sărbătorit alături de cei apropiați, însă fără soțul Alexandru Ciucu. Cei doi sunt în plin proces de divorț, în timp ce fetițele cuplului au rămas, momentan, în custodia mamei.

Fiecare an e diferit, fiecare an este altfel în felul său. Am simțit solidaritatea oamenilor care mi-au fost alături în toate momentele. Acum, în perioada asta de vară, e mai liniște. Lucrurile merg așa cum au pornit, dar sperăm că într-o manieră firească, așa cum e firesc să fie acum.

Nu există vreo schimbare între timp. Am vrut să fiu fericită de ziua mea, să mă gândesc că totul e bine și să iau partea bună a lucrurilor.

Am învățat despre mine că sunt mai puternică decât credeam. Am observat că lucrul ăsta se simte. Simte toată lumea schimbarea asta la mine, o schimbare în sensul bun. Am mai multă încredere că ceea ce simt eu că e bine. Îmi doresc să fiu bine, evident, că nimeni nu își dorește să plângă. Nu cred că e cineva să își dorească asta.

Sunt și momente, iată, din care trebuie să înveți. Nu vreau să mă gândesc acum la regrete, deocamdată simt că e un moment din care trebuie să învăț. Mai vedem, a spus Alina Sorescu recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton