Alina Sorescu, adevărul despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu: "Sunt informații care mă discreditează"

 Dumitrache Laura
.

Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă. Artista divorțează de Alex Ciucu, după 12 ani de mariaj. Cântăreața a fost cea care a intentat divorțul, la începutul anului. După ce instanța a decis ca fetițele să rămâne cu ea, Alina Sorescu a primit o veste neplăcută. Firma ei ar avea datorii mari, dar solista a vrut să lămurească situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Ciucu și Alina Sorescu au decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe, pe Raisa și Carolina. Deși creatorul de modă a încercat să obțină custodia temporară a celor două, instanța a decis ca micuțele să rămână la mama lor. Astfel, Carolina și Raisa locuiesc în continuare alături de Alina Sorescu.

alina artistaalina artista

Alexandru Ciucu s-a folosit de o ordonanță președințială pentru a obține custodia temporară a celor două fetițe. Acesta a motivat prin faptul că locuința sa este mult mai mare, în vila lui din Pipera, decât Alina, care locuieste într-un apartament.

Citește și: Denisa Filcea, prima imagine după naștere. Ce mesaj a transmis soția lui Flick:”Opera de artă pe care…”

Citește și: În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la Bravo, ai stil!':”Mi-am cumpărat un apartament”

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…'

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:”Le place să vină cu mami”

Alina Sorescu, adevărul despre datoriile firmei

Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta a decis să divorțeze de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale. Deși a obținut o victorie în primă instanță, după ce judecătorii au decis ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor, artista ar avea mari probleme cu firma Piano Music SRL. Se pare că firma ar avea datorii de 120.000 de lei. Cu toate astea, Alina neagă aceste informații.

'Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva', a declarat Alina Sorescu, pentru CANCAN.RO.

Alina Sorescu se axează pe carieră

Deși trece printr-o perioadă dificilă, artista reușește să meargă mai departe și să fie puternică. Alina Sorescu se axează pe cariera de artist și pe creșterea fetițelor sale. De asemenea, vedeta este ocupă cu pregătirea spectacolului pentru copii de la Sala Palatului. Pe lângă concertele din agenda sa, Alina mai are și alte job-uri, fiind vocea unui canal de animație pentru copii și gazda unui podcast de esterică medicală.

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii ‘Picii lu Soreasca. Am avut multe concerte chiar acum recent, în luna iunie, și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup. Invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.
Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.'
,
a declarat Alina Sorescu pentru impact.ro.

Alina Sorescu a obținut o primă victorie în instanță

Alina Sorescu a obținut o primă vixtorie în procesul de divorț pe care îl are cu Alex Ciucu. Instanța i-a respins ordonanța președințială designerului, care solicitase ca fiicele sale să rămână la el până la finalizarea divorțului. Acesta a făcut recurs și s-a întors în România, deși face masterul la Paris. Alina Sorecu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsătorie, luând prin surprindere pe toată lumea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton