Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă: "Am emoții..."

 Raiciu Adriana
.

Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă. Alina și Valentin au pășit la Mireasa cu un singur gând- să-și găsească jumătatea. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar acum vor să treacă la următoarea etapă din relația lor. Astfel, în ultima ediție de la Mireasa, concurenții au vorbit despre nuntă. Iată declarațiile făcute de aceștia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă. Cei doi îndrăgostiți au trecut peste momentele tensitonate din cuplu și au decis să se gândească la viitorul lor împreună. Astfel, în ultima ediție de la Mireasa- Capriciile Iubirii, au vorbit deschis despre nuntă, de la cum vor să arate aranjamentele, la cum își dorește concurenta să arate rochia de mireasă.

alina-1-1alina-1-1

Iată declarațiile făcute de cei doi îndrăgostiți, dar și ce pretenții are Alina de la viitorul ei soț. Concurenta i-a cerut neapărat acest lucru, înainte de nuntă!

Citește și: Ce ritual are Delia înainte de fiecare concert:'Mă asigur că…'

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul

Citește și: Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir:'Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea'

Alina și Valentin de la Mireasa se pregătesc de nuntă

Alina și Valentin s-au cunoscut la Mireasa și a fost dragoste la prima vedere între ei. Deși au existat și momente mai puțin plăcute, cei doi îndrăgostiți au trecut peste orice obstacol, iar acum se gândesc doar la căsătorie.

În ultima ediția de la Mireasa, concurenții, vizibil emoționați, au decis să le spună tuturor cum va arata ziua cea mare, de la cum se arăta rochia de mireasă, la cum vor pregăti totul, până la ultimul detaliu.

„Când ai spus tu, te îmbraci în rochie de mireasă… Parcă am și eu emoțiii când mă gândesc. Trebuie să-mi fac și eu părul, trebuie să mă machiez. Trebuie să mă aranjez să fiu mai frumoasă.

La nuntă, tu o să stai cu nevasta ta, numai cu nevasta ta. La nuntă, stai în capul mesei, toată lumea te admiră cât de frumos ești și între pauze îmi mai faci și mie complimente', a mărturisit Alina la emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii de pe Antena Stars.

Totodată, Alina a ținut să-l atenționeze pe viitorul ei soț și i-a spus că trebuie să meargă să învețe dansul mirilor, întrucât vrea ca totul să iasă perfect.

„Trebuie să mergem să învățăm dansul mirilor', i-a mai spus viitoarea soție lui Valentin de la Mireasa.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton