Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la grădiniță, înainte să împlinească un an: "M-au cuprins toate emoțiile"

 Raiciu Adriana
.

Alina Laufer a născut anul trecut, în data de 15 februarie, o fetiță și un băiețel. Gemenii au venit pe lume prematur, la 29 de săptămâni. Cei trei au fost nevoiți să stea în spital mai mult de o lună de zile, însă au ajuns acasă cu bine. Acum, la aproape un an de când i-a adus pe lume, soția lui Ilan Laufer a spus că i-a dus pe cei mici la grădiniță. Iată cum a decurs totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Alina Laufer a adus pe lume gemeni, în data de 15 februarie 2021. Cei trei au fost nevoiți să stea internați în spital timp de cinci săptămâni, asta pentru a se asigura că micuții se dezvoltă în parametri normali. În dat de 25 martie 2021, soția și cei doi copii ai lui Ilan Laufer au ajuns acasă.

alina-lauferalina-laufer

Timpul s-a scurs extrem de repede, iar acum Alina Laufer a declarat că și-a dus deja gemenii la grădiniță. Pe pagina sa de socializare, vedeta a spus cum a decurs întregul moment, dar și cum au reacționat micuții.

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Citește și: Alina Laufer, de șase săptămâni în spital cu gemenii născuți prematur:„Îi hrănim cu biberonul’

Citește și: Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer: „A fost o șansă dintr-un milion'. Secretul unei căsnicii de 16 ani/ EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre relație: „Primul semn a fost…'

Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la grădiniță

Alina și Ilan Laufer trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui părinte. Au decis să-și ducă gemenii născuți prematur, pe Nathaniel și Davina, la creșă.

Chiar dacă poate fi un moment extrem de frumos pentru cei mici, pentru părinți poate fi puțin dificil, cel puțin în primele zile.

Pe contul său de socializare, vedeta a povestit că a decis că este momentul să îi ducă cei doi copii la grădiniță. Și-a făcut 1000 de gânduri și emoții a avut și mai multe, însă asta se întâmplă mamelor în momente de genul. Soția lui Ilan Laufer susține că a stat cu grijă, însă totul a decurs bine.

Emoții? Da, am avut! Teamă? Poate! Gânduri? 1 milion! Când eu și Ilan ne-am decis că este timpul ca piticii noștri să meargă la grădiniță, m-au cuprins toate emoțiile pământului. În mintea mea, erau numai gânduri de genul:, , ', a declarat mămica, pe pagina ei de socializare.

Ei bine, spre surprinderea mamei, Davina și Nathaniel s-au comportat exemplar. Nu au plâns deloc, s-au intregrat foarte repede și chiar au mâncat tot.

Totodată, Alina le-a mai spus internauților că toate acestea se datorează și personalului calificat, care se ocupă îndeaproape de fiecare copil în parte.

„Doar că atunci când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina si Nathaniel nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat tot! Important e că au personal calificat care să aibă grijă de pitici și ei să crească sănătoși și cu încredere în forțele proprii', a povestit emoționată Alina Laufer.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton