Alina Pușcau se mărită. Cine este iubitul ei și când va avea loc nunta

 Lupescu Anca
.

Alina Pușcău a dezvăluit că s-a logodit, la începutul anului. Frumoasa româncă în vârstă de 39 de ani a spus că logodnicul ei este puțin mai mare decât ea, însă nu vrea să îi dezvăluie identitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu toate acestea, Alina Pușcău a dezvăluit când și unde va avea loc nunta.

Ea a spus că marele eveniment va avea loc în America. Urmează să plece cât de curând.

„Miercuri dimineața trebuie să fac testul [pentru COVID-19]. Pe 25 februarie iau rezultatul și pe 26 plec în America', a spus Alina.

alina-puscau-foto-main-1alina-puscau-foto-main-1

„Nu, nu mă mai întorc. (…) Urmează nunta. Vara aceasta. (…) Mama îmi tot spune [că vrea să-l cunoască]. Dar i-am zis: «Lasă, o să îl vezi tu la momentul potrivit». Mi-a zis doar să-i promit că mă mărit anul acesta. Mama este foarte cool. De gașcă. E cea mai bună prietenă a mea', a adăugat Alina, invitată în emisiunea La Măruță.

„Are de toate. Este un băiat foarte de succes. Cred că tatăl lui este scriitor. El nu e chiar actor, face de toate', a mai spus Alina Pușcău, dezvăluind că logodnicul ei nu este român.

Ea a mai dezvăluit că rochia ei de mireasă va fi făcută de celebrul creator de modă Ralph Lauren.

Alina Pușcău a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău trăiește de 20 de ani la Los Angeles, este prietenă la cataramă cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales Reacția afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…’

Alina Pușcău a avut o relație frumoasă cu starul de cinema Vin Diesel, care voia să o ia de nevastă și să-i facă niște copii frumoși ca ea, dar ei nu-i era gândul la așa ceva la 23 de ani.

Când vine vorba de marea dragoste, Alina Pușcău menționează numele regizorului Brett Ratner, cel care a fotografiat-o pentru un pictorial în revista Playboy. Cei doi au avut o relație de cinci ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton