Alina Pușcău de la Ferma, abuzată în copilărie. A fost victima tatălui său alcoolic și a colegilor răutăcioși

 Lupescu Anca
.

Deși a cucerit Hollywood-ul cu formele sale apetisante și frumusețea ei naturală, Alina Pușcău, de la Ferma, a fost victima bullying-ului, în copilărie. Vedeta a povestit cum era batjocorită de colegii ei de clasă, care râdeau de ea din cauza unui aspect al înfățișării sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a avut o copilărie marcată de multe momente triste.

Mai exact, a fost ținta agresiunilor verbale din partea copiilor de la școală și din fața blocului cu privire la aspectul ei fizic. Născută și crescută în cartierul Sălăjan, din București, într-o familie modestă – mama făcea covoare și tatăl era electrician auto.

Alina Pușcău de la Ferma, abuzată în copilărie. A fost victima colegilor săi

476e0b835c608881c1b83f57159b5d48476e0b835c608881c1b83f57159b5d48

Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma. E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău și-a dorit de mică să-și depășească condiția și mai ales să plece din cartierul în care a copilărit. Pe lângă problemele pe care le avea acasă, tatăl ei fiind alcoolic, concurenta de la Ferma era nevoită să accepte și răutățile copiilor din fața blocului:

'Copiii din clasă făceau glume, că aveam buzele foarte mari. Am suferit din cauza asta, nu înțelegeam de ce lumea este așa de rea', a povestit Pușcău pentru Libertatea.

Alina Pușcău de la Ferma, copilărie marcată de certurile dintre părinți: „Când ai un tată care bea foarte mult și…”

După ce, la vârsta de 6 ani, a avut accident de mașină și timp trei luni a fost în comă, mama i-a devenit și mai apropiată. Chiar și acum, la atâția ani distanță, tot o afectează acele amintiri.

'Dumnezeu a vrut să fiu în viață', spune Alina acum. Pentru că părinții ei se certau aproape zilnic, vedeta a văzut în mama ei cea mai bună prietenă, fiind persoana căreia îi datorează totul și pe care trebuie să o răsplătească pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut ca ei să-i fie bine.

'Am fost mereu atașată de mama mea. Ea era bărbatul din casă' – Alina Pușcău

Chiar dacă, la 16 ani, a câștigat concursul de frumusețe Elite Model Look, nu a avut suficienți bani pentru a-i cumpăra mamei sale o casă.

Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu: „S-a legat ceva magic”

A plecat în America și a muncit timp de 9 ani, pozând și defilând pentru branduri celebre. A reușit să strângă bani și să îi cumpere mamei sale o locuință, cu condiția să divorțeze de tatăl ei. În cele din urmă, mama a făcut acel pas pentru că avea susținerea Alinei și pentru că avea unde să se mute.

Ani la rândul, Alina Pușcău și-a considerat tatăl răspunzător pentru toate neajunsurile ei și ale celor doi frați, reproșându-i că, din cauza alcoolului, nu a putut să-i ofere o familie normală.

Astfel, după ce s-a mutat din România nu a mai vorbit deloc cu tatăl ei, lucru pe care în momentul de față îl regretă enorm. Din păcate, părintele fotomodelului s-a stins din viață înainte să apuce să se împace cu fiica lui.

Mai mult, Alina a aflat de la sora mai mare că tatăl ei a trecut în neființă, iar acest lucru a marcat-o.

Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma. E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

'Regret că nu l-am lăsat să îmi vorbească. Când ai un tată care bea foarte mult și reacționează astfel, e foarte greu. Eu m-am dus să lucrez la o vârstă fragedă pentru a o ajuta pe mama.

Aproape 5 ani a încercat tatăl meu să mă sune și să își ceară scuze, dar nu am răspuns. După 5 ani, m-a sunat sora mea și mi-a spus că a venit Salvarea, dar că nu-l poate salva, că va muri. M-am simțit vinovată și doi ani mi-a fost greu să pot fi, din nou, om pe Pământ. Pe părinți trebuie să îi accept așa cum sunt și să îi iubesc', a mai spus fotomodelul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton