Alina Pușcău a avut o copilărie nefericită: "Mama a încercat să mă avorteze de 3 ori. Cu tata nu am vorbit 5 ani"

 Dumitrache Laura
.

Alina Pușcău este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Aceasta a devenit model internațional și actriță la Hollywood, după ce a frumusețea și talentul i-au fost remarcate. Recent, Alina Pușcău și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria nefericită care i-a lăsat multe traume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a lucrat de-a lungul timpului cu firme celebre din industria modei și a avut relații cu unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Cu toate astea, vedeta a avut parte de o copilărie nefericită. Alina Pușcău a vorbit deschis despre traumele care i-au marcat viața.

FRANCE-CINEMA-CANNES-FESTIVAL-2006-X MEN 3-CASTFRANCE-CINEMA-CANNES-FESTIVAL-2006-X MEN 3-CAST

În prezent, viața Alinei Pușcău este una liniștită și frumoasă, dar vedeta a recunoscut că în copilărie a avut parte de momente dramatice. Invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, modelul internațional și-a deschis sufletul și a vorbit despre părinții ei.

Citește și: Motivul pentru care modelul Alina Pușcău s-a despărțit de actorul Vin Diesel: „Voia să aibă copii, dar nu credea în căsătorie…”

Citește și:Alina Pușcău s-a vindecat de depresie. Ce decizie neașteptată a luat acum: „Cred că o să ajute foarte multe femei'

Citește și:Monica Gabor a fost găsită nevinovată în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. Ce a decis instanța

Citește și:Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV, a divorțat în secret. Care a fost motivul despărțirii: „Nu regret. Relația noastră…”

Alina Pușcău a avut o copilărie nefericită

Alina Pușcău, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Alina Pușcău a devenit model internațional și actriță la Hollywood, iar de-a lungul timpului a jucat în producții cinematografice importante. Deși în prezent are o viață frumoasă, vedeta a vorbit recent despre copilăria grea. Alina Pușcău a avut un tatăl alcoolic, iar mama sa era plecată mereu la serviciu.  

Mama a încercat să mă avorteze de vreo 3 ori! Mama ei i-a zis să mă lase să fiu în viață pentru că eu o să salvez viața ei. Până la 34 de ani asta am făcut! (…) La vârsta de 4 ani i-am spus mamei mele, cum poți să stai cu cineva care vorbește așa cu tine și mi-a zis că îl iubește, eu asta atrăgeam, ce am văzut la părinți, de asta zic relații toxice. Eu nu am mai vorbit cu tatăl meu 5 ani de zile și apoi am aflat că a decedat!', a povestit Alina în podcastul moderat de Mihai Morar.

Alina Pușcău: „La 6 ani am avut un accident de mașină”

Cu toate astea, cel mai traumatizant moment pentru Alina Pușcău a fost când a suferit un accident de mașină la vârsta de 6 ani. Actrița a fost internată 3 luni și nu a mers la începerea școlii, din cauza rănilor suferite. După accidentul suferit, părinții Alinei i-au acordat mai multă atenție acesteia.

La 6 ani de zile am avut un accident de mașină care m-a marcat foarte mult. Am stat în spital 3 luni de zile și mi-a fost foarte greu și acum mă gândesc… În weekend-ul ăla trebuia să încep școala, clasa I-a, și având acel accident și lovindu-mă la cap, stând în ghips 3 luni de zile, m-a afectat foarte mult, am fost foarte introvertită, nu am putut să vorbesc cu nimeni, luam medicamente pentru memorie. A fost o perioadă foarte tristă în viața mea și cred că acolo a fost blocajul meu emoțional! Am mers mai târziu la școală, am pierdut un an, dar tot la fel, am fost blocată! Acolo am început să am foarte multă dragoste a părinților! Atunci părinții mi-au acordat mai multă atenție și au început să stea lângă mine… Am avut foarte multe răni din copilărie, foarte multă furie, au fost greu de gestionat', a mai spus actrița.

Alina Pușcău nu a vorbit 5 ani cu tatăl său

Actrița a mai vorbit despre relația pe care avut-o cu tatăl său. Părintele său s-a stins din viață în urmă cu 11 ani, dar Alina Pușcău a avut o perioadă în care nu a mai vorbit cu acesta vreme de 5 ani. Tatăl meu când bea era foarte agresiv, dar când nu bea era un om foarte bun. Când au divorțat părinții și i-am luat casă mamei mele eu nu am mai vorbit cu tatăl meu 5 ani de zile. După aceea am primit un telefon și am aflat că a decedat. Încerca să mă sune în fiecare zi, dar nu am vorbit niciodată, nu i-am răspuns, pentru că aveam foarte mult egoism și eram foarte mult rănită. Am învățat în viață că trebuie să lași ușa aia deschisă, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla., a mai spus Alina Pușcău.

Deși nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, decesul acestuia a reprezentat cel mai greu moment din viața sa. ‘La mine a fost când tatăl meu a decedat și aveam foarte mult egoism, pentru că nu voiam să vorbesc cu el și atunci am crezut prima oară că e vina mea, dar după aceea mi-am dat seama că nu e bine să țin ura asta și presiunea asta în mine și să-l accept și iubesc așa cum era, pentru că e tatăl meu. A fost un moment foarte greu pentru mine și am crezut că eu sunt de vină., a mărturisit Alina Pușcău în cadrul podcastului ‘Fain&Simplu‘ realizat de Mihai Morar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton