Alina Pușcaș și-a botezat fetița de 10 luni, în secret. Primele imagini de la creștinarea lui Iris: "Am fost doar 14 persoane"

 Stamen Diana
.

În mare secret, Alina Pușcaș și-a botezat fetița de doar 10 luni. Vedeta de la Antena 1 a respectat toate regulile stricte din cauza pandemiei de coronavirus, iar la biserică au fost alături de ei doar nașii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Când vine vorba despre evenimentele importante din viața ei, prezentatoarea de la 'Te cunosc de undeva' este foarte discretă. Alina Pușcaș și-a botezat fetița de doar 10 luni, în mare secretul, în urmă cu un weekend.

Din păcate, vedeta nu a putut organiza o petrecere mare pentru botez. Ulterior, Alina Pușcaș a împărtășit cu fanii imagini de la creștinarea micuței Iris. La biserică au putut fi prezenți doar părinții și nașii fetiței, așa cum spun regulile în această perioadă.

Cristelnița în care fetița vedetei de la Antena 1 a fost scăldată a fost decorată cu flori naturale.

'Am făcut un botez în contextul pandemiei cu 14 persoane și am fost strict la biserică și atât. Adică în iunie pe 6 trebuia să avem, dar nu se dăduse drumul la nicio variantă de petrecere. A fost foate frumos, atipic pentru că mi se părea super goală biserica. Dacă nu avea 10 luni așteptam mai mult. A fost îngrozitoare selecția pentru că am fost numai 12, cei din familie. Nu am putut să împăcăm nici 1% din ei. Revanșa va fi luată la petrecere, atât cea de nuntă cât și de botez'', a declarat Alina pentru Antena Stars.

Alina-Pușcaș-și-a-botezat-fetița-de-10-luni-3Alina-Pușcaș-și-a-botezat-fetița-de-10-luni-3

'A fost singura chestie, dar m-a afectat așa pe moment. Dacă nu avea 10 luni așteptam mai mult. A fost îngrozitoare selecția pentru că am fost numai 12, cei din familie și atunci a mai fost nevoie de o persaonă alături de noi, așa că nu am putut să împăcăm nici 1% din ei. Revanșa va fi luată la petrecere, atât cea de nuntă și de botez.', a adăugat ea.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au împreună trei copii, două fetițe și un băiețel.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au anulat nunta

Vedeta de la Antena 1 plănuia să facă nunta în luna iunie a acestui an, însă planurile i-au fost date peste cap. Alina Pușcaș voia ca evenimentul să aibă loc pe o plajă în Grecia.

„Ne dorim ca nunta să fie pe plajă. Amândoi suntem înnebuniți după Grecia și ne-am dori foarte mult să reușim să o facem acolo în vara anului următor. Putem să combinăm foarte frumos nunta în sine cu o minivacanță și chiar aș vrea să fie cu toți cei trei copii', a declarat Alina Pușcaș pentru Libertatea. 

Citește și: Alina Pușcaș trăiește pe picior mare! Soțul ei câștigă o avere din stomatologie

FOTO: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton