Alina Pușcaș, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Ce a pățit prezentatoarea TV: „E groaznic! Sunt toată umflată”

 Borcilă Andreea
.

Alina Pușcaș, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Alina Pușcaș are, din nou, probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva, marca Antena 1, a cerut ajutorul medicului și i-a sfătuit pe fanii de pe rețelele sociale să procedeze la fel. Iată ce s-a întâmplat cu frumoasa vedetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Alina Pușcaș, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Alina Pușcaș are, din nou, probleme de sănătate. Prezentatoarea tv le-a povestit totul fanilor din social media și le-a recomandat să ceară ajutorul medicului, în cazul în care suferă de o afecțiune, și să nu amâne, pentru a nu apărea complicații.

alina-puscas-5alina-puscas-5

Nu este prima dată când, în decursul anului, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. În Primăvară, Alina Pușcaș s-a accidentat și la picior, având nevoie de recuperare.

Citește și: De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație. Cum gestionează gelozia în cuplu:„Am mai avut câte o reacție prin vreun club…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva:„Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cât costă pizza cu topping de aur, inventată de un român stabilit în Italia:”O dată în viață poți să faci o nebunie”

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu la o lună după ce a fost operată de urgență:”Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi”

Alina Pușcaș, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva, marca Antena 1, le-a împărtășit fanilor problema cu care se confruntă de ceva timp, dar care a revenit și o deranjează pe vedetă. Este vorba despre o alergie agresivă, care a debutat odată cu ziua în care copiii ei au început școala. De doi ani, Alina Pușcaș recunoaște că a evitat medicamentele pentru alergie. Medicul specialist a avertizat-o însă că nu face decât să înrăutățească situația.

„A fost o dimineață destul de nasoală pentru că, odată cu începutul școlii, a debutat – nu știu cum s-au legat așa lucrurile – a debutat acea alergie agresivă pe care am avut-o și anul trecut. Anul trecut, am reușit să o tratez în vreo trei săptămâni și nu m-a mai chinuit deloc. Ei bine, astăzi, 31 august, se pare că s-a declanșat din nou. E groaznic! Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii.

Știu cu sunt multe persoane care încearcă să evite medicamentele împotriva alergiilor asta am făcut și eu vreo 2 ani de zile, dar în momentul în care am ajuns la alergolog mi-a spus că, din păcate, dacă lași genul ăsta de alergii agresive să te afecteze și nu tratezi, poți să ajungi să ai probleme grave la sistemul respirator. Așa că cei care aveți probleme așa cum am eu, mergeți de urgență la alergolog și luați-vă un tratament personalizat. Nu e de lăsat. Încerc să mă lupt inclusiv cu prietenii mei pe tema asta, care se încăpățânează, se chinuie, neluând medicamente, netratând nebunia asta', a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton