Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor: ”Le-am explicat destul de matur că...”

 Calin Maria Bianca
.

Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor. Ei bine, da! Frumoasa prezentatoare TV a povestit una din întâmplările prin care nu se aștepta să treacă. Dimineața, în timp ce petrecea un moment tandru cu soțul ei în dormitor, în spatele ușilor închise copiii își ridicau numeroase semne de întrebare despre ce se întâmplă acolo. Prin urmare, n-au îndrăznit să intre, dar au așteptat cu nerăbdare să le pună zeci de întrebări. Iată cum au răspuns cei doi părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Din rodul iubirii lor au rezultat și trei copii adorabili, care zilnic le înseninează zilele. Atât îndrăgita prezentatoare TV, cât și partenerul ei de viață, se dedică trup și suflte creșterii și educației copiilor. Petrec zilnic timp de calitate cu ei, dar, ce-i drept, mai simt nevoia și să aibă parte de câte un moment de intimitate.

puscas-1-1puscas-1-1

Într-un weekend, Alina Pușcaș și soțul ei au ales să aibă parte de o dimineață mai târzie, care s-a lăsat cu momente de tandrețe, bineînțeles, știind că cei mici s-au trezit deja. În spatele ușii închise de la dormitor, aceștia se întrebau ce poate face mami și tati de nu au ieșit încă. Nu au intrat, dar și-au pregătit mai bine ca oricând întrebările și curiozitățile.

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:”Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești”

Citește și: Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie.Va fi trădată de persoanele dragi

Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor

Alina Pușcaș a fost inițial surprinsă de întrebările pe care i le-a pus în special fiica ei cea mare. Cu toate asta, a decis că trebuie să știe încă de mică, atât ea, cât și restul copiilor ei, faptul că mami și tati au momentele lor de intimitate. Zis și făcut, însă avalanșa de curiozități se mărea pe măsură ce prezentatoarea TV le dădea câte un răspuns.

,,Într-un weekend, am rămas cu soțul în cameră dimineață un pic mai mult și, la un moment dat, am ieșit din cameră și Melissa mă întreabă: Dar ce ai făcut acolo? De ce ați stat închiși în dormitor? Păi am stat și eu cu tati, m-am pupat și eu un pic cu el! A, ok!

Deci ei sunt niște copii foarte înțelegători și tocmai pentru că de foarte mici le-am explicat destul de matur ce trebuie să se întâmple în general ca să fie totul în regulă și frumos și armonios, acum li se pare ceva normal așa.

Așa ar trebui să obișnuim copiii, de fapt, cu lucruri din astea care să aibă legătură cu iubirea, cu atmosfera frumoasă, cu familia, nu cu scandaluri, certuri. Toți avem mici divergențe, discuții', a declarat, pentru Playtech Știri, Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și soțul ei au grijă să profite de timp de calitate în doi

Alina Pușcaș și soțul ei se iubesc cu foc de 8 ani, având o familie frumoasă cu 3 copii. Ei bine, viața lor este una foarte frumoasă, dar și dificilă uneori. Cu toate că ambii au un program zilnic foarte încărcat, acordă mare atenție dragostei dintre ei și nu o neglijează absolut deloc. Frumoasa prezentatoare TV a povestit că uneori fac escapade romantice prin București, tocmai pentru a se bucura de timp de calitate în doi.

,,Da, mai apelăm la escapadele romantice în București. Când suntem în afara țării, oricum o facem. Noi suntem în continuare pe același principiu: părinți fericiți înseamnă copii fericiți. Noi trebuie să ne dăm aceste momente, să ni le oferim. Și culmea și copiii au ajuns să ne trimită să ne facem aceste escapade, pentru că ei s-au obișnuit cu asta.', a continuat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și soțul ei, vacanțe în doi

Ei bine, Alina Pușcaș și soțul ei abia așteaptă să meargă în vacanță alături de copiii lor pe care-i iubesc enorm. Fac numeroase poze, imortalizează fiecare moment și se distrează pe cinste, cu toate astea au nevoie și de timp doar în doi. Pentru că este aproape imposibil cu 3 copii, cei doi soți au decis ca anual să organizeze câteva vacanțe doar pentru ei.

Noi ne împărțim vacanțele. Avem câteva pe an făcute special pentru copii. Avem și câteva, mai scurte, ce-i drept, pentru noi doi.', a concluzionat Alina Pușcaș.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton