Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni: „Aș mai face, dar nu doi deodată. Recunosc că…”

 Borcilă Andreea
.

Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni. Vedeta a avut o perioadă delicată după nașterea prematură a copiilor ei și ai lui Ilan Laufer. Acum, toți patru se bucură de timpul petrecut împreună, în timp ce părinții sunt în culmea fericirii. Fosta soție a lui Jorge a dezvăluit, recent, că și-ar mai dori să mai aibă un frățior sau o surioară pentru cei mici. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni. La jumătatea lunii februarie, gemenii cuplului au împlinit un an de viață. Nathaniel și Davina s-au născut prematur, iar soții Laufer au trecut prin multe stări din cauza unor complicații care apăruseră, la un moment dat. Acum, părinții sunt în al nouălea cer și sunt cei mai mândri când vine vorba de copiii pe care și i-au dorit cel mai mult. 

alina-laufer-3-1alina-laufer-3-1

Alina Laufer a trebuit să nască în aprilie, anul trecut, însă vedeta a avut parte de câteva complicații în timpul sarcinii. Astfel, ea a născut prematur și a stat o lungă perioadă în spital alături de gemeni, pentru a fi monitorizați. Cei mici au avut nevoie să fie intubați, însă totul s-a terminat cu bine, iar acum toți patru formează o familie fericită și unită. 

Citește și: Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…'

Citește și: Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea:„Rănile au nevoie de timp să se vindece. După atâta timp…'/ EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile între Antonia și Alex Velea:'Au fost momente delicate'

Citește și: 24 de întrebări cu Neti Sandu. Ce admiră la un bărbat și care e cel mai mare regret:„Că nu am putut să fac…' / EXCLUSIV

Alina Laufer își dorește încă un copil, după ce a născut gemeni

Soții Laufer sunt în al nouălea cer! Și-au dorit atât de mult să devină părinți de gemeni, încât sunt extrem de fericiți că visul lor s-a împlinit. Gemenii cuplului au împlinit un an la jumătatea lui februarie, iar când vine vorba de responsabilități și împărțirea sarcinilor, părinții fac cu rândul. În plus, cei doi urmează cu strictețe o rutină și un program bine stabilit, de la care nu se abat niciodată. Blondina recunoaște că și-ar mai dori un copil, chiar dacă a trecut printr-o perioadă delicată cu nașterea prematură a lui Nathaniel și Davina. Aceasta mai are o fiică din căsnicia cu Jorge.

„Da, aș mai face, dar nu 2 odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți', a povestit ea, într-un interviu pentru Ciao.ro.

Familia Laufer, vacanță în Turcia

Alina Laufer a anunțat, la un moment dat printr-o postare pe Facebook, că a plecat într-o vacanță cu gemenii și cu soțul ei Ilan Laufer, în Turcia. Vedeta nu a luat nicio bonă cu ea. Cei doi formează o echipă completă și își împart de fiecare dată responsabilitățile în familie. S-au bucurat de a doua lor ieșire în lume, după ce prima dată au mers în Egipt.

„Am fost deja cu ei, în Egipt, în Turcia. Vacanțe all inclusive pentru familii cu copii, să putem să ne descurcăm. Undeva unde sunt toate condițiile. Ei s-au simțit foarte bine. Din nou și acolo am avut un program și o rutină stabilită. De la care dacă ne abăteam puțin plăteam prețul după aceea. Dar, de fiecare dată încercăm să-I ținem într-un echilibru', a mai completat ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton