Alina Laufer, despre viața de mamă de gemeni: "Vreau să ls totul baltă și să plec"

 Iacob Antonia
.

Alina Laufer a devenit mamă de gemeni în data de 15 februarie. Vedeta a născut prematur și a stat în spital mai bine de o lună. Din fericire, micuții ei, Davina şi Nathaniel, s-au recuperat rapid, iar acum au aproape șapte luni de viață. În schimb, viața Alinei Laufer s-a schimbat radical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 15 februarie, Alina Laufer aducea pe lume prematur o pereche de gemeni, fetiță și băiețel. De când micuții s-au născut, viața fostei soții a lui Jorge a devenit alta. Blondina este cea care are grijă în permanență de copii. Pentru a o ajuta mai mult pe soția lui, Ilan Laufer a renunțat la cariera în politică. Alina Laufer mai are o fetiță din căsnicia cu solistul Jorge.

alina-lauferalina-laufer

Cum s-a schimbat viața Alinei Laufer după ce a devenit mamă de gemeni

Deși este mamă a trei copii, Alina Laufer reușește să se împartă între toți, deși uneori recunoaște că îi este greu.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii.

Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei', a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor: „Am eliminat toți…'

Citește și: Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă'

Citește și: Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2021. Au atras toate privirile pe covorul roșu

Citește și: Cine este Elena Adelina Cocioabă de la Puterea Dragostei. Este studentă

Alina Laufer, pentru prima dată la TV cu gemenii

Alina a povestit că nu a vrut să angajeze o bonă, preferând să aibă ea împreună cu Ilan grijă de micuți pentru că nu își poate lăsa copiii cu o altă persoană.

E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară.

Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume‘, a declarat Alina Laufer la Teo Show.

Ce dietă ține Alina Laufer după naștere

Dacă în timpul sarcinii cu gemenii Alina Laufer a pus doar 10-11 kilograme în plus, vedeta a luat și mai mult în greutate după ce a fost externată din spital. Ajunsă acasă, fosta soție a lui Jorge a început să mănânce dulciuri. Pofta ei de mâncare era atât de mare, încât noaptea se trezea doar să „ronțăie’ ceva.

„În timpul sarcinii am luat în greutate doar 10-11 kilograme. Am rămas însărcinată la 52 de kilograme și m-am internat, la naștere, cu 61 de kilograme și jumătate. După ce am născut, am ajuns la 53 de kilograme și jumătate, dar pentru că am stat în spital, unde nu m-am mișcat din pat timp de o lună și jumătate, am mâncat, mi-a venit laptele, am început să mă mulg și trebuia să am un surplus caloric. M-am îngrășat în spital încă 3 kilograme și am ieșit cu 56 și jumătate.

După care, acasă, am mâncat foarte mult în lunile ce au urmat. Cred că în două luni de zile am reușit performanța să mai pun încă 4 kilograme. Am mâncat foarte mult dulce deși eu nu obișnuiesc asta, am mâncat mâncare, eram foarte obosită și atunci din cauza stresului, aveam poftă de mâncare. Noaptea, când mă trezeam, ca să pot să mă trezesc, ronțăiam în permanență câte ceva, aveam câte o punguță cu tot felul de chestii lângă mine’, a spus Alina Laufer pentru Ciao.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton