Alina Eremia, operată de urgență! Artista a ajuns la cuțit din cauza deviației de sept, care se agravase

 Oana Pantazi
.

Anul 2020 nu a mai început, pentru Alina Eremia, cu o vacanță, ca de obicei… Ieri-dimineață, artista a ajuns pe patul de spital, urmând să fie supusă unei operații destul de dureroase.

Chiar de Bobotează, în zori de zi, Alina Eremia a fost surprinsă de fotoreporterii ziarului Libertatea în fața unei clinici private, unde venise însoțită de iubitul ei, Edi. Conform sursei citate, artista a fost supusă imediat operației, operația namaisuportând amânare.

A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii, au declarat surse din cadrul clinicii pentru Libertatea.

Mai pe înțelesul tuturor, cântăreața nu putea să mai respire de ani buni prin nara dreaptă și devenise dependentă de picăturile nazale. Se pare că, în ultima vreme, artista se trezea nopțile, din cauza faptului că nu respira corect, iar dependența de picăturile de nas o făcea să nu poată urca pe scenă fără tratament. Astfel, dacă nu se decidea să facă această operație, Alina risca să-și afecteze și corzile vocale, punându-și astfel în pericol atât sănătatea, cât și cariera.

Foto: Libertatea, VIVA!

Alina-Eremia1Alina-Eremia1


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton