Alina Eremia, la 22 de ani – Uite prin ce schimbări de look a trecut

 Florentina Liutic
.

La 17 ani, Alina Eremia câştiga castingul pentru un rol în serialul muzical „Pariu cu viaţa'. La fel ca si Ioana, personajul său, Alina visa să fie apreciată pentru ceea ce reprezintă.

 

Cea care a încurajat-o să participe la casting-ul pentru „Pariu cu viaţa' a fost chiar mama ei: „Mama este cea care a aflat de casting. M-am inscris pe ultima suta de metri. Mi-am spus ca trebuie sa incerc si sunt fericita ca am luat aceasta decizie. Cu siguranta mi-ar fi parut foarte rau daca nu as fi participat.', spunea Alina intr-un interviu pentru Viva!

 

Visul său secret este acela de a-şi întemeia o familie până la 30 de ani: Îmi doresc să îmi întemeiez o familie până la vârsta de 30 de ani, iar, mai târziu, când va sosi momentul potrivit, să am o fetiță', spune ea.

 

Anii au trecut, Alina împlineşte astăzi 22 de ani, iar visul ei s-a împlinit: cântă şi are o muţime de fani. În cei 5 ani care au trecut de la debutul său, Alina a lansat meldii, „a dansat printre stele' şi si-a schimbat look-ul şi stilul vestimentar.

 

Astăzi, chiar de ziua ei de naştere, Alina va lansa o nouă piesă, „Original': „Astazi de ziua mea, am o surpriza pentru voi! Pentru ca voi imi oferiti in dar dragostea si sustinerea voastra, in seara aceasta va fac un cadou, o surpriza muzicala de care sper sa va bucurati!', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton