Alina Eremia are COVID-19. Cum se simte: „Aveam sistemul imunitar slăbit”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Eremia are COVID-19. Este vestea ce le-a dat motive de îngrijorare tuturor fanilor, mai ales că a fost confirmată chiar de către artistă. Cântăreața crede că s-a îmbolnăvit din cauză că avea deja sistemul de imunitar slăbit, după ce s-a confruntat cu „bronșită foarte urâtă'. Iată cum se simte acum frumoasa vedetă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Eremia are COVID-19. După ce în spațiul public au apărut mai multe zvonuri legate de starea ei de sănătate, sora lui Mircea Eremia a decis să pună capăt speculațiilor. Frumoasa cântăreață a confirmat chiar ea că, din păcate, s-a îmbolvănit de COVID-19. Vedeta a anunțat că imediat după ce a aflat, a intrat în izolare, pentru a nu răspândi virusul.

a5-21a5-21

Având mereu o legătură strânsă cu fanii ei, Alina Eremia a decis așadar să spună lucrurilor pe nume. Artista a dat primele declarații, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, confirmând totodată speculațiișe din ultima vreme. Din fericire, artista s-a ales doar cu o formă ușoară a bolii.

Citește și: Alina Eremia se confruntă cu probleme mari de sănătate:„Am căpătat o …'

Citește și: Alina Eremia a dezvăluit ce dietă ține.Alimentele pe care nu le consumă niciodată

Citește și: Margareta Pâslaru, elegantă şi rafinată la 78 de ani, la un eveniment.Ce trucuri de frumusețe are

Citește și: Cum a apărut Viorica de la Clejani pe patul de spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ioniță:„Viața ne încearcă și mai mult'

Alina Eremia are COVID-19

Alina Eremia și-a mai liniștit fanii, spunând că are o formă foarte ușoară de COVID-19. Astfel, din fericire, nu se simte rău. A fost ocolită de simptomele dure, astfel că nu a făcut nici febră și nici nu a simțit oboseala. Cât despre cum a descoperit că a contactat virusul, vedeta spune că totul a avut loc din întâmplare.

„Din fericire, am o formă foarte ușoară de COVID-19. Nu mă simt rău, nu am făcut febră, nu sunt nici măcar obosită, mă simt foarte bine. Am descoperit, din întâmplare, că m-am îmbolnăvit', a spus Alina Eremia pentru Fanatik.ro.

Cum se simte cântăreața

Conform spuselor Alinei Eremia, ea a obișnuit în ultima perioadă să se testeze constant de COVID-19. Recent, a aflat că e pozitivă, astfel că a intrat imediat în izolare, pentru a-i proteja pe ceilalți.

„Cam o dată pe săptămână, în ultima perioadă cel puțin, m-am testat de coronavirus. Acum s-a descoperit că am, am intrat imediat în izolare. M-am testat pentru că așa obișnuiam, nu că am avut vreun simptom, nu am simțit efectiv nimic.

Nu, nu pierd nici apariții media, nici concerte, erau deja, cam toate, anulate din cauza situației la nivel național', a completat Alina Eremia.

Artista a avut și o bronșită urâtă

În același timp, Alina Eremia a spus că e posibil să se fi îmbolnăvit de COVID-19 din cauza că avea deja sistemtul imunitar slăbit. Cântăreața a suferit de o bronșită foarte urât și s-a chinuit destul de mult timp să o trateze. Acum, ea speră să se vindece repede de COVID-19.

„Am avut o bronșită foarte urâtă, a fost chiar neplăcut, m-am tot chinuit să o tratez. Probabil că, deja, aveam sistemul imunitar slăbit, așa cred că m-am îmbolnăvit. Dar, repet, din fericire am o formă foarte ușoară și nu sufăr. Sper să mă vindec repede și fără probleme', a mai transmis ea.

Conform sursei menționate, sora lui Mircea Eremia se pregătea acum pentru lansarea unui nou videoclip, a piesei Cerul roșu. În urmă cu câteva zile, Alina Eremia ar fi participat la mai multe evenimente mondene. Acolo, ea s-ar fi fotografiat alături de alte artistei, dar și cu prezentatoarea Andreea Esca.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton