Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu...”

 Radulescu Ruxandra
.

Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Alin Oprea de la trupa Talisman și Medana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar anul trecut cei doi au devenit soț și soție la starea civilă. Cuplul a decis și când va avea loc cununia religioasă, un eveniment la care atât artistul cât și partenera sa visează de ceva vreme. Medana a dezvăluit că pregătirile pentru nuntă sunt în toi și că Alin este foarte implicat în ceea ce privește organizarea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Alin Oprea și Medana s-au căsătorit la finalul anului trecut, în luna decembrie, devenind soț și soție, la starea civilă. Cei doi urmează ă facă nunta, cununia religioasă și petrecerea, iar marele eveniment se va desfășura chiar în acest an. Alin Oprea și Medana sunt extrem de entuziasmați, partenera artistului abia așteptând să îmbrace rochia de mireasă.

index-56index-56

Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași

Medana a decelarat că soțul Alin Oprea se ocupă în totalitate de organizarea nunții, iar singura ei responsabilitate sunt ținutele pe care le vor purta și care sunt deja gata de anul trecut. Alin Oprea și soția lui și-au ales și nașii de cununie. Medana a avut însă și o condiție: își dorește să fie invitat la nunta ei.

Citește și: Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:'A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat'

Citește și:Alin Oprea vrea partaj după divorțul de Larisa Oprea:'A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi'

Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (…) De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni. Locația este una de vis și probabil cea mai frumoasă din România la ora actuală. Pregătirile au început deja, Alin se ocupă de tot ceea ce este necesar', a spus Medana, pentru Spynews.ro.

Medana, despre căsătorie: „Înțelepciunea vine doar în urma eșecului”

Medana a mărturisit că se simte mult mai înțeleaptă, mai asumată și mai tolerentă în relația cu Alin Oprea, calități pe care și le-ar fi dorit să le aibă și în prima căsnicie.

Citește și: „Stările depresive m-au atins și pe mine. E ca și cum îți înfinge cineva un cuțit în tine și…’. Ioana Dichiseanu suferă și acum după tatăl ei, la 2 ani de la moartea lui Ion Dichiseanu / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Ozana Barabancea despre operațiile estetice și ce trucuri de frumusețe are: „Fiecare își face ce consideră pentru a arăta bine’. De ce poartă mereu pălării și cruci / EXCLUSIV

Bună întrebare! Mai asumată, mai înțeleaptă, mai tolerantă. Mi-aș fi dorit să fi avut aceste calități și în prima căsnicie. Din păcate înțelepciunea vine doar în urma eșecului și a suferinței dar mai ales în urma evoluției spirituale și a dezvoltării personale', a mai zis Medana pentru Spynews.ro.

Medana și Alin Oprea au avut o relație solidă încă de la început

Soția lui Alin Oprea a subliniat că relația lor de iubire nu s-a schimbat după ce au devenit soț și soție, de aceea nu s-au grăbit niciodată spre altar.

'Relația mea cu Alin a rămas neschimbată, noi fiind de la începutul relației ca doi oameni căsătoriți. Din partea lui simt și mai multă protecție de când îi sunt soție. Am știut mereu că asta ne dorim dar nu mi-am dorit să grăbesc absolut nimic pentru că totul decurgea frumos și natural', a mai zis ea.

Unde vor petrece Medana și Alin Oprea luna de miere

Medana și Alin Oprea vor petrece o lună de miere de vis, cel mai probabil într-o locație exotică, cum ar fi Bali.

'Va urma luna de miere' după nuntă, dar încă nu am stabilit cu exactitate unde. Probabil că Bali pentru că este locul nostru preferat cu o energie specială și cu peisaje feerice. Avem multe planuri și proiecte. Alin lucrează la o piesă special făcută pentru nunta noastră, dedicată mie.”, a mai adăugat Medana.

FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton