Divorțul momentului: Alin Oprea și Larisa au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. S-au îndrăgostit la prima vedere, la un concert, iar după câteva luni s-au căsătorit

 Oana Pantazi
.

22 de ani a durat povestea de dragoste dintre Alin Oprea și Larisa, poveste demnă de un roman, care, din nefericire, nu a avut happy-end.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Alin Oprea și Larisa, femeia care i-a fost alături 22 de ani, sunt în pragul divorțului a șocat o țară întreagă, asta cu atât mai mult cu cât, aparent, cei doi formau unul dintre cuplurile cele mai solide din showbizul autohton și nimic nu părea să anunțe deznodământul. Drumurile lor s-au despărțit însă, din cauza infidelității artistului.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

A fost dragoste la prima vedere

Povestea de dragoste dintre Alin Oprea și Larisa a început în 1997, pe când artistul concerta la Buzău cu trupa Talisman. Ca într-un scenariu de film romantic, Alin s-a îndrăgostit la prima vedere de o tânără aflată în public, care, avea să afle la scurt timp, se numea Larisa. Artistul a invitat-o pe frumoasa buzoiancă la film și mai apoi la restaurant. La mai puțin de un an de la momentul providențialei întâlniri, cei doi aveau să se căsătorească.

Între timp și-au contruit casa visurilor lor, au făcut doi copii, Melissa și Adrian, și au străbătut lumea în lung și-n lat, adunând sute de amintiri frumoase. La 10 ani de la căsătorie Alin Oprea și Larisa și-au reînnoit jurămintele în fața unui preot din Chicago.

Citește și: Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat și e foarte mulțumită de profesori: „Este un snobism să duci copilul la o școală privată” / EXCLUSIV

Larisa, vinovată de destrămarea trupei Talisman?

Deși cariera artistică a lui Alin era în ascensiune, fanii au fost șocați să afle că formația lor preferată s-a destrămat. Trupa Talisman, înființată în 1996, în componența Alin Oprea și Tavi Colen, care, la vremea respectivă, au dat lovitura cu piesa 'Atât de singur', s-a desființat, din păcate, după 10 ani. În 2006, Tavi a decis să se retragă, sugerând că intruziunea Larisei a fost unul dintre motive… Să fi fost acesta unul dintre motivele care, în timp, au dus la erodarea relației lor?

'Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt', mărturisea, la vremea respectivă, Tavi Colen.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Nimic nu anunța despărțirea

Anul acesta, în luna aprilie, nimic nu părea să fi tulburat relația celor doi… Larisa, aflată cu copiii lor în Anglia, îi scria soțului ei un mesaj emoționant cu ocazia aniversării căsătoriei.

„Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși. Chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună, ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi'.

Nici trei luni mai târziu, s-a aflat că, de fapt, cei doi nu mai formează un cuplu, iar Larisa, deși a refuzat să vorbească despre asta, a lăsat să se înțeleagă acest lucru printr-un comentariu frust, pe Facebook, referitor la Alin: „Să-l uităm!”.

Alin-Oprea-_i-Larisa-1-1Alin-Oprea-_i-Larisa-1-1

Motivul divorțului: amanta

Iată că, după un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț. Motivul este infidelitatea artistului, care s-a îndrăgostit nebunește de soția unui afacerist din Cluj. Artistul și-a dezamăgit complet toată familia, iar aceștia au decis să-l excludă din viețile lor.

Conform apropiaților cuplului, fostul membru al trupei Talisman și-a schimbat complet comportamentul în ultima perioadă, în rău. Copiii artistului au observat acest lucru și, mai ales, aceștia au fost deranjați de modul în care tatăl lor se comporta cu mama lor. Se pare că Larisa Oprea suferă cumplit după ce a fost înșelată de Alin, iar artistul și-a făcut deja bagajele și a plecat de acasă, punând astfel capăt unei căsnicii de 22 de ani. Relația lor s-a încheiat definitiv pe 13 august, când Alin Oprea și Larisa, însoțită de cei doi copii ai lor, au divorțat în fața notarului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton