Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație: „O așteptam de o viață”

 Lăstun Ana Maria
.

Alin Oprea s-a logodit cu Medana, femeia care i-a devenit iubită în urmă cu doi ani. Artistul a mărturisit în repetate rânduri că partenera sa este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții și, în urmă cu puțin timp, a făcut marele pas. Cei doi au anunțat evenimentul pe rețelele de socializare, unde au fost asaltați de mesaje din partea fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea s-a logodit, iar alături de Medana pare mai fericit ca niciodată. După un divorț scandalos, care a ținut prima pagină a ziarelor luni bune, solistul și-a cunoscut viitoarea soție. Alin Oprea a recunoscut că între el și Medana a existat o conexiune aproape imediată, așa că după doi ani de relație, a cerut-o în căsătorie.

Citește și: Cu ce se ocupă Larisa, după divorțul de Alin Oprea. A fost acuzată că i-a luat toți banii: 'Nu oricine își permite să plătească'

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog: 'Ne-a îmbolnăvit pe toți'

Citește și: Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț: „Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!”

Dacă în urmă cu două luni Alin Oprea și Medana sărbătoreau doi ani de relație, iar artistul a făcut mai multe gesturi romantice pentru partenera sa, în cursul zilei de 20 iulie a anunțat că a făcut pasul cel mare, după o multitudine de pași mai mici care aveau să prevestească logodna. Alin Oprea a decis să anunțe că s-a logodit, iar fanii i-au transmis sute de mesaje prin care îi felicitau pe amorezi.

alin-oprea-s-a-logodit-cu-medana-1alin-oprea-s-a-logodit-cu-medana-1

Alin Oprea s-a logodit cu Medana. Ce gest a făcut pentru ea chiar înainte să o ceară în căsătorie

În urmă cu doar două luni, Alin Oprea și Medana au aniversat doi ani de relație, iar bărbatul i-a realizat o declarație de iubire partenerei sale. Mai mult, dacă unii bărbați oferă în dar trandafiri cu sutele, solistul de la „Talisman' și-a surprins iubita cu nici mai mult nici mai puțin de 1.500 de trandafiri!

'Tocmai s-au împlinit 2 ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea. Da, s-au împlinit 2 ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea, Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață. Am surprins-o cu 1.500 de trandafiri', a declarat Alin Oprea, acum câteva săptămâni, la Antena Stars.

Despre prima întâlnire cu Medana, Alin Oprea a spus, pentru Ciao.ro: „Întâlnirea cu Medana a fost una magică, în sensul că am avut sentimentul că mi-am găsit în sfârșit iubita pe care o visasem de o viață, dar care a rătăcit, asemeni mie, cu alte «misiuni» până acum.

Am trăit o regăsire profundă. Totul se potrivea… Fizic, mental, emoțional și spiritual. În prima seară, când ne-am cunoscut, am stat de vorbă vreo două ore, dar cred că am rostit mai mult de 20 de cuvinte identice, perfect sincronizat. Gândeam și rosteam aceleași lucruri deodată.'

Medana i-a alinat suferința lui Alin Oprea, în timpul divorțului

Era de așteptat ca Alin Oprea să anunțe că s-a logodit, mai ales că relația lui pare una scoasă din basme. Artistul a precizat că darul cel mai frumos primit de la partenera sa constă, de fapt, în tot ceea ce Medana face pentru el.

„Faptul că mi-a dăruit TOTUL, a fost cel mai profund lucru care s-a petrecut în viața mea. Mi-a dăruit Iubirea când am fost tratat cu ură, mi-a dăruit sufletul ei când al meu era pierdut, mi-a dăruit tandrețe când eu eram tratat cu agresivitate și mi-a dăruit respect atunci când am fost umilit. Pentru mine este un ÎNGER', a mai declarat Alin Oprea, conform sursei citate anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton