Alin Oprea, despre momentele dificile prin care a trecut după divorțul de Larisa: "Visul meu a fost să fiu un tată bun pentru copiii mei..."

 Dumitrache Laura
.

Alin Oprea a divorțat de Larisa după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată. În 2020, artistul și fosta soție au decis să meargă pe drumuri separate, dar totul avea să se transforme într-un scandal de proporții. Cei doi și-au adus numeroase acuzații, iar copiii au decis să rupă orice legătură cu tatăl lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doi ani de la divorțul de Larisa, Alin Oprea și-a refăcut viața cu Medana, femeia care l-a ajutat să uite de problemele pe care le-a avut din cauza fostei soții. Solistul trupei Talisman a fost nevoit să o ia de la zero, iar copiii nu mai vorbesc cu el.

alin-oprea-si-iubitaalin-oprea-si-iubita

Alin Oprea a fost căsătorit cu Larisa Uță timp de 22 de ani. Cei doi au divorțat cu mare scandal, iar cântărețul a rămas fără averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor. Cei doi copii nu mai comunică cu el și locuiesc împreună cu mama lor în Anglia.

Citește și: Cum a reușit Alin Oprea să renunțe definitiv la alcool:”A fost mult mai ușor decât mi-am imaginat”

Citește și:Alin Oprea vrea partaj după divorțul de Larisa Oprea:”A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi”

Citește și:Armin Nicoară a recunoscut că a jucat la pariuri:'Aveam altă mentalitate, altă viață'

Citește și:Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului:„Nu mai e nicio rivalitate. Cine știe ce o avea în cap…'

Alin Oprea, despre momentele dificile prin care a trecut după divorțul de Larisa

Alin Oprea formează un cuplu de 3 ani cu Medana și se simte fericit și împlinit alături de ea. Cu toate astea, artistul nu poate uita momentele neplăcute pe care le-a avut în urma divorțului de Larisa Uță. Cei doi au divorțat după mai bine de două decenii. După despărțirea de mama copiilor săi, Alin Oprea a fost nevoit să o ia de la zero. Acesta a pierdut toată averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor. Mai mult, copiii din căsnicia cu Larisa nu îi mai vorbesc și sunt de partea mamei lor. Cântărețul a declarat că el era singurul care întreținea familia și s-a ocupat de educația copiilor.

„Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil muzical (specializarea mea), nu sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare', a spus Alin Oprea pentru cancan.

Alin Oprea: „Visul meu a fost să am o familie frumoasă”

Alin Oprea va împlini peste câteva zile 51 de ani și se declară un bărbat fericit. Visul său a fost acela de a avea o familie frumoasă și să fie un tată minunat pentru copiii săi. Pentru că el a crescut fără tată, Alin Oprea și-a dorit să le ofere copiilor săi totul. Din păcate, Melissa și Adrian nu vor să audă de tatăl lor și locuiesc împreună cu mama lor.

Crescând fără tată, visul meu a fost să am o familie frumoasă și să fiu un tată cât mai bun pentru copiii mei. Am simțit de mult că ea părea să aibă și alte «preocupări», dar am preferat, de dragul copiilor, să deschid «Cutia Pandorei» abia după ce aceștia deveneau majori și realizați, pentru a nu fi afectați și a putea înțelege cu detașare situația.În anul de grație – 2020, anticipând că va veni momentul adevărului și ticluind un plan bine premeditat, mi-a înscenat o «situație» din care să mă scoată pe mine țap ispășitor, sugerând că eu sunt vinovat de toate nenorocirile… Acela a fost momentul în care mi-a fost luat tot «universul» pentru care mi-am dus crucea o viață: familie, copii, imobile, bani, sănătate…„, a mai declarat Alin Oprea.

Alin Oprea, despre scandalul cu fosta soție

În 2020, Alin Oprea și Larisa Uță au pus capăt unei căsnicii de 22 de ani. Cei doi și-au adus acuzații grave, iar artistul susține că fosta soție a făcut multe lucruri despre care el nu știa. Cei doi s-au judecat mult timp la tribunal. „Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate «secretele murdare», dar, din păcate, am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, «poarta adevărului» a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat', a mai adăugat artistul.

Cu toate acestea, Alin Oprea și-a găsit liniștea în brațele Medanei, femeia care l-a ajutat să treacă peste toate momente grele. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani și sunt foarte fericiți împreună.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton