Alin Oprea, declarații de dragoste de ziua iubitei sale:„Ești medicul care mi-a salvat viața, când alții m-au îmbolnăvit”

 Lupescu Anca
.

Alin Oprea este un romantic incurabil, iar asta s-a văzut și de ziua iubitei sale, Medana. Solistul de la Talisman și-a găsit iubirea în brațele tinerei, iar de ziua ei, artistul i-a scris câteva cuvinte emoționante pentru a îi mulțumi că a fost alături de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În plin divorț de Larisa, mama copiilor săi, Alin Oprea pare mai fericit ca oricând. Are alături o femeie tânără pe care o iubește enorm, iar ca dovadă, el i-a scris un mesaj romantic.

primele-fotografii-cu-alin-oprea-si-noua-lui-iubita-cine-este-medana-si-ce-declaratie-de-dragoste-i-a-facut-cantaretului-487522primele-fotografii-cu-alin-oprea-si-noua-lui-iubita-cine-este-medana-si-ce-declaratie-de-dragoste-i-a-facut-cantaretului-487522

„Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului.
Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”, este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook, de ziua iubitei sale.

Ce mesaj i-a transmis Medana lui Alin Oprea, de ziua lui

Medana este cea care i-a scris lui Alin Oprea un mesaj romantic, pe 20 noiembrie, când artistul a împlinit 49 de ani.

„Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele! Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea! Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!', este mesajul transmis de Medana pentru Alin Oprea de ziua lui.

Alin Oprea nu a ținut secretă relația cu Medana și, când i-a cerut Larisei divorţul i-a mărturisit că iubeşte altă femeie.

„La scurt timp după începerea relaţiei mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreţia, la fel cum am procedat şi eu. Am stabilit şi acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre. Ne-am înţeles asupra unui divorţ discret şi amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni şi să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noştri. Relaţia mea era una discretă, dar nu secretă, toţi cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori şi asociaţi ştiind foarte bine acest lucru. Nu am ascuns această relaţie nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea şi era prieten cu iubita mea', mărturisea Alin Oprea, în urmă cu câteva luni.

Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea

Alin Oprea și Larisa s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar artistul a susținut că soția lui l-a lăsat fără niciun ban, luându-i dreptul de semnătură în bancă. Situația a devenit brusc dramatică pentru Alin Oprea, cu atât mai mult cu cât averea adunată de artist de-a lungul căsniciei se ridică la 1 milion de euro și mai multe proprietăți. Drept urmare, divorțul la notar a rămas doar un vis frumos.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie', fiului ei că este înfiat:'Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui'/ EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate:'Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese'. Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta.Maria se înțelege de minune cu frații ei

După ce a fost atacat în presă și în mediul online de Larisa și s-a speculat în presă că a ajuns să fie întreținut de către iubita lui, artistul a rupt tăcerea:

„Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia ar fi lipsit de DEMNITATE pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral. Chiar dacă ea și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a mă sprijinii și material, pentru că ar avea resursele necesare, am refuzat categoric să accept această propunere, pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent', a spus Alin Oprea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton