Alicia Keys a alergat la maratonul de la New York

 Florentina Liutic
.

Cântăreaţa Alica Keys s-a aflat printre cei 50.000 de participanţi ai maratonului de la New York, artista alergând pentru organizaţia ei, „Keep a Child Alive'.

 

alicia1

 

Alicia a început pregătirile cu mult timp înainte, acordând o atenţie specială alimentaţiei. „Am început prin a mă concentra asupra faptului de a mânca cât mai sănătos posibil, pentru a asigura ceea e mai bun corpului meu', a declarat ea.

 

Cântăreaţa este la cel de-al doilea maraton la care participă, după cel de la Atena din 2007 şi nu a lasat la voia întâmplării niciun detaliu, alegându-şi cu atenţie încălţămintea şi şosetele.

 

alicia keys

 

Pregătirea a contat enorm, Alicia reuşind să termine maratonul la care au mai participat Ethan hawke si jucatorul de tenis James Blake în 5 ore, 50 de minute şi 52 de secunde.

 

La 34 de ani, Alicia Keys este unul dintre cele mai mari staruri, vânzând peste 12 milioane de albume. Ea este mama a doi copii, al căror tată este cântăreţul de hip-hop Swizz Beatz.

 

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton