Alice Peneacă este însărcinată: "Echipa noastră se mărește". Fosta soție a lui Bobby Păunescu, primele imagini cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

La 31 de ani, Alice Peneacă este însărcinată și urmează să devină mamă peste câteva luni. Modelul și iubitul ei, Dragoș Caliminte, urmează să devină părinți pentru prima oară. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alice Peneacă este însărcinată. Alice Peneacă urmează să devină mamă peste câteva luni și le-a dat vestea fanilor din mediul online prin intermediul unui mesaj inedit. La patru ani de la divorțul de Bobby Păunescu, actrița radiază de fericire alături de noul ei partener, Dragoș Caliminte, cei doi urmând să devină părinți pentru prima oară.

al3-820×1024-1al3-820×1024-1

Alice Peneacă este însărcinată la 31 de ani

La mai puțin de un an de când și-au făcut publică relația, Alice Peneacă și iubitul ei, Dragoș Caliminte, urmează să devină părinți pentru prima oară. În anul 2018, Alice Peneacă divorța oficial de fostul ei soț, Bobby Păunescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, iar actrița a justificat separarea prin nepotrivirea de caracter și prin faptul că a realizat că „dragostea de sine este mult mai importantă’. Anul trecut, Alice Peneacă și-a oficializat relația cu noul ei iubit, Dragoș Caliminte

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț. Este total schimbată!

Citește și: Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului: „O să fiu sinceră și o să vă spun că…’. De ce a ascuns vestea că este însărcinată

Citește și: „Am în continuare probleme mentale, dar…'. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Anul acesta, cei doi îndrăgostiți urmează să trăiască cea mai frumoasă experiență din viața unui cuplu – vor deveni părinți pentru prima oară. Anunțul a fost făcut chiar de către celebrul fotomodel în mediul online, într-un mod inedit.

Totul a început cu o filmare ce părea obișnuită, însă, la final, Alice a dezvăluit marea surpriză, dezvăluindu-și burtica de gravidă, alături de comentariul: „Echipa noastră se mărește'.

„Nu aș purta haine din acelea oribile de gravide. Aș fi doar eu, însărcinată', a spus Alice Peneacă, care ]n filmuleț poartă un bodysuit negru, la care a asortat un sacou bej.

Ce spune Alice Peneacă despre căsătorie

Fosta soție a milionarului Bobby Păunescu și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și urmează să devină, curând părinți, însă, după câte declara chiar ea, căsătoria nu este o prioritate.

Cei doi sunt pasionați de călătorii și trăiesc o poveste de dragoste pasională. Deși susțin că relația decurge cât se poate de mine, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

„Foarte bine suntem! Nu e musai de făcut nuntă! Noi ne înțelegem bine! Suntem împreună de mult timp!’, a declarat fotomodelul, potrivit ciao.ro.

Tânărul antreprenor împărtășește opiniile iubitei sale și susține că o căsătorie nu e de natură să schimbe în vreun fel relația lor, decizia trebuind luată la timpul potrivit.

E o normalitate, nu e  o chestie care schimbă ceva!’.

Dat fiind însă că Alice Peneacă este însărcinată și urmează să devină mamă anul acesta, este posibil ca cei doi să-și schimbe opiniile odată cu venirea pe lume a primului lor copil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton