Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut! Prima imagine cu bebelușul: "O nouă bucurie în viața noastră"

 Dumitrache Laura
.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți pentru a doua oară. Soția actorului a născut seara trecută și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vladimir a fost alături de partenera sa, care a născut pe cale naturală, așa cum a adus-o pe lume și pe Zora, fiica lor cea mare. Cei doi au postat prima imagine cu fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia a născut ieri seara. Actorul a devenit pentru a doua oară tată de fetiță. Alice a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere. Vladimir și soția sa s-au gândit din timp la ce nume va purta mezina familiei, și este unul cu totul special.

alice cavaleru a nascutalice cavaleru a nascut

Vladimir Drăghia este în culmea fericirii după ce a devenit tată pentru a doua oară. Actorul este activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Astfel, acesta a postat și prima imagine cu mezina familiei, Alegra Nova Drăghia.

Citește și: Alice Cavaleru, îngrijorată de cum va reacționa fetița ei, Zora, după ce va naște cel de-al doilea copil:„Am avut o discuție grea. Plângem ca două…'

Citește și: Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru:„Nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy'

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu soacra:”O mamă trebuie să crească un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”

Citește și: Ce decizie a luat Sanda Ladoși pentru copiii ei, după 2 ani de școală online:”Au fost autodidacți, dar le-a lipsit…”

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți pentru a doua oară. Marți, 6 septembrie, soția actorului a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a născut natural, așa cum a născut și prima dată, când a adus-o pe lume pe Zora. Potrivit Spynews.ro., Vladimir Drăghia a stat alături de Alice pe tot parcursul travaliulului. Așadar, micuța a venit pe lume la ora 23.30 și a primit nota 10 din partea medicilor.

Actorul a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu fiica sa, la scurt timp după naștere. De asemenea, Vladimir a dezvăluit și numele fiicei sale. „Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră.O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit.”

Actorul a participat la nașterea Zorei

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în 2018, la un an de când s-a născut Zora. În urmă cu câteva luni, Vladimir Drăghia a povestit că a participat la nașterea primei sale fiice. Zora a venit pe lume în urmă cu cinci ani, iar actorul și-a ținut partenera de mână. A fost un moment emoționant pentru amândoi, iar la fel a procedat și în cazul celei de-a doua nașteri.

Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.r.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere.  Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo.Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant.', spunea Vladimir Drăghia în cadrul unei emisiuni.

Ce spunea Alice Cavaleru înainte să nască a doua oară

Alice Cavaleru declara la un moment dat că Zorei îi este greu să se obișnuiască cu ideea că va dormi fără mama ei după ce va veni pe lume surioara ei. Vedeta a mărturisit într-un mesaj pe Facebook că a pregătit-o pe fiica ei cea mare pentru momentul în care se va naște cea de-a doua fetiță.

Aseară am avut o discuție grea' cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc.

Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea.De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere.Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla.', este o parte din mesajul postat de Alice Cavaleru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton