Alexandru Ion, detalii inedite despre prima întâlnire cu iubita cunoscută pe Tinder: "Eram în căutarea iubirii veșnice și..."

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Ion a cunoscut-o pe Tinder pe actuala lui iubită, după relația cu Flavia Mihășan de la Neatza. Între timp s-au logodit și actorul spune acum că a intrat pe aplicația de dating pentru că era în căutarea iubirii veșnice. Alexandru Ion a oferit câteva detalii despre prima întâlnire cu tânăra care îi va deveni soție în curând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De un an și 8 luni, actorul din serialul „Lia' sau filmul „Taximetriști' trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Evelyne, o tânără care a intrat în viața lui prin intermediul Tinder. Logodnica lui nici nu știa cine este în momentul în care au ieșit la întâlnire, pentru că ea a locuit mult timp în Londra.

241373958_10223884175545761_6311206663308165171_n241373958_10223884175545761_6311206663308165171_n

Cum și-a cunoscut Alexandru Ion logodnica pe Tinder

Alexandru Ion a decis să își ceară iubita în căsătorie după doar un an și 4 luni de relație, dar a trebuit să aștepte câteva luni după inelul de logodnă pentru că voia un model special.

Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile’, spunea Alexandru Ion recent.

Da, nu este colegă de breaslă și nici nu știa cine este el, atunci când au ieșit la prima întâlnire.

A fost prima oară cu noroc pentru mine, pentru că a fost primul date la care am ieșit în România de pe Tinder, m-a cucerit și asta a fost, mi-am șters aplicația și gata!

Eu am locuit în Marea Britanie 7 ani jumătate, aproape 8, și nu-l știam, spre rușinea mea, deși sunt o consumatoare de teatru și de film, pentru că am fost plecată din țară fix când a terminat domnul facultatea și a început să joace. Nu îl știam, așa că nu eram familiarizată„, a declarat logodnica lui Alexandru Ion pentru impact.ro.

Citește și: Îți mai amintești de solistul trupei Bosquito, Don Juan-ul anilor 2000? Ce face Radu Almăşan acum și cum mai arată

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse’. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon’, filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…' / EXCLUSIV

„Noroc cu sora ta că ți-a zis: „Vezi că băiatul ăsta apare la televizor'”, a completat-o Alexandru Ion.

„Eram în căutarea iubirii veșnice, pe care am și găsit-o! Ceea ce ne determină pe toți, suntem în căutarea unor interacțiuni care să însemne ceva, deși, de cele mai multe ori, aplicațiile astea au reputația faptului că sunt foarte superficiale. Iată că în cazul nostru, a fost departe de a fi superficială„, a explicat actorul de ce și-a făcut cont pe Tinder.

Alexandru Ion și-a cerut iubita în căsătorie în Croația

Cererea în căsătorie a fost una neașteptată pentru că nici Alexandru Ion, nici iubita lui nu țineau să se căsătorească și să aibă o familie. Dar acum că s-au găsit unul pe celălalt, a apărut și dorința de a oficializa relația.

Eram în vacanță, în Croația, eram în Dubrovnik, vizitam ceva de acolo, și ne-am pus așa pe o băncuță și am concluzionat că, domne, gata! Asta e! E cumpărată treaba, de aici încolo numai înainte!„, a mai povestit Alexandru Ion, completat de iubita lui:

Dar ce a fost interesant, a fost că niciunul nu ne doream și nu aveam fixat în minte că trebuie să ne căsătorim, că trebuie să întemeiem o familie în modul clasic și uite că dorința a răsărit la un moment dat!„.

foto: Facebook Alexandru Ion

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton