Alexandru Comerzan, din echipa lui chef Scărlătescu, a câştigat CHEFI LA CUŢITE, sezon 7!

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Comerzan, din echipa lui chef Scărlătescu, este câştigătorul celui de-al şaptelea sezon al show-ului culinar Chefi la cuţite. Click! a aflat că tânărul de 30 de ani va pleca acasă cu 30.000 de euro după finala de pe 17 decembrie, de la Antena1.

img-2img-2

În această seară are loc semifinala competiţiei Chefi la cuţite, însă ultimele două etape ale show-ului au fost filmate în vară.

În acest context, Click! scrie că în finală Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent şi că marea bătălie a preparatelor de top s-a dus între Sorin Bontea, care a rămas în echipă doar cu Bobby şi Alex, și Cătălin Scărlătescu, care l-a avut în finală pe Alex.

Dintre cei doi, marele câștigător al premiului de 30.000 de euro se numeşte Alexandru Comerzan (31 de ani) şi face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Alexandru are 30 de ani vine din Chișinău, iar la preselecții le-a pus în față juraților una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodată de cei trei maeștri Chefi la cuțite.

Alexandru spune despre el că „în general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez'.

Încă de la începutul competiţiei, Alexandru a susţinut că nu are emoţii şi a fost dintotdeauna convins că va ajunge departe în acest show culinar.

„Nu îmi este teamă de vreo probă. Am gătit multe până în acest moment, iar fix înainte de competiție am călătorit prin Asia și am învățat și câteva secrete din bucătăria lor.”, a spus Alex, citat de a1.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton