Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica: "Te iubesc și..."

 Raiciu Adriana
.

Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica. Alex și Simina Loica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se ascunde să-și arate sentimentele. Recent, pe contul de socializare al bărbatului, aceasta i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste. Iată ce mesaj i-a transmis iubitei lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Alex Zănoagă, Simina Locia și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Bobicioiu. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și nu se ascund să-și arate sentimentele. Pe contul de socializare al bărbatului, în urmă cu doar o zi, a apărut un mesaj extrem de emoționant. Cu ocazia zilei de naștere a Siminei, acesta a decis să îi facă o declarație de dragoste, în care i-a precizat cât de mult o iubește. Iată ce a mai urmat!

simina-loica-1-3simina-loica-1-3

Citește și: Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Ce intervenție vrea să mai facă:„Îmi doresc să trec și la …’

Citește și: Cum s-au pozat Simina Loica și Alex Bobicioiu.Imaginile postate i-au surprins pe fani

Citește și: Mirela Vaida a mers în vacanță, în Delta Dunării, pentru prima oară:'Este fascinantă…'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui

Alexandru Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Simina Loica

În data de 2 august, Simina Loica a împlinit frumoasă vârstă de 29 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, fosta concurentă de la Puterea dragostei a primit zeci de mesaje, dar și surprize din partea celor apropiați.

Totuși, cel mai frumos cadou a fost, cu siguranță, din partea iubitului ei. Pe contul său de socializare, Alex Bobicioiu i-a făcut o declarație de dragoste frumoasei brunete, în care i-a spus cât de mult o iubește, dar și că îi dorește tot binele din lume.

La mulți ani, iubito! Îți doresc multă sănătate și fericire, tot ce-ți dorești tu să ți se îndeplinească. Te iubesc!”, a scris Alexandru Bobicioiu pe rețelele de socializare.

Copilul Siminei Loica îi spune „tată' lui Alex Bobicioiu

În timp ce era live pe rețelele de socializare, Dominic îl strigă „tata’ pe actualul iubit al brunetei. Reacția acestuia a luat-o prin surprindere pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a zâmbit subtil.

În același timp, Alex Bobicioiu se arată familiarizat cu apelativul și se întoarce către cel mic, aflat pe bancheta din spate a mașinii. Deși au făcut cunoștință de puțin timp, se pare că relația dintre acesta și fiul Siminei Loica este una destul de strânsă.

„Dominic: Tata, tata!

Alex Bobicioiu: Tata bolnav (n.r. tușește!)’, se aude pe filmare.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton