Averea lui Alexandru Arșinel: patru imobile, iar vila de la 2 Mai o închiriază pentru turiști. Cât costă cazarea pentru locuința de la mare

 Cica Cristina
.

Alexandru Arșinel s-a mutat în urmă cu două luni la Sinaia, motiv pentru care a decis că poate închiria locuința pe care o deține în stațiunea 2 Mai. Iată cât îi costă pe turiști să stea câteva zile la vila actorului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a fugit de căldură la începutul verii și s-a retras la vila din Sinaia, alături de soția lui, Marilena. Cum aerul de munte pare să le priască mai bine în această perioadă, actorul a decis să scoată la închiriat căsuța pe care o deține în stațiunea 2 Mai.

Nu este prima dată când Arșinel vrea să închirieze casa de pe litoral, aceași hotărâre a luat-o și în urmă cu doi ani, potrivit click.ro. După o simulare pe Booking, pentru a petrece 5 nopți în perioada 14-19 septembrie, 2 familii (4 adulți și doi copii) s-a ajuns la un preț de 4139 de lei, fiind incluse taxe și costuri. Casa, având trei dormitoare, desigur ar putea sta chiar și trei familii.

Citește și: Ioana Ginghină s-a testat pentru noul coronavirus!Ce s-a întâmplat când actrița a ajuns în Grecia

Pentru 7 nopți, cu o săptămână mai devreme în septembrie, prețul ar ajunge la 6158 lei.

În descrierea casei, se specifică faptul că aceasta are lounge comun, grădină și facilități de grătar, este dotată cu aer condiționat, are 3 dormitoare, bucătărie, zonă de relaxare și 2 băi. În plus, turiștii au la dispoziție și o terasă.

Averea lui Alexandru Arșinel: 4 imobile

Pe lângă această locuință, actorul mai are o casă de vacanță în Sinaia, de 140 m2 și o casă în Buftea, iar în Capitală stă într-o locuință de 225 m2. În urmă cu patru ani, în declarația sa de avere a mai apărut și un al patrulea imobil.

Citește și: Cine este Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu

În plus, soția artistului este imobilizată la pat, în urma unei căzături și unei lovituri puterice la cap. 'Soția mea este imobilizată la pat. Este îngrijită de o femeie cumsecade. Acum am adus-o la munte, la aer curat', spune actorul. Nu există tratament pentru ca soția actorului să își poată recupera mobilitatea. El mereu a suferit pentru soția sa. 'Mi-e greu s-o văd cum este şi cum suferă. Mi-e greu să mă uit în ochii ei. Este cel mai greu lucru, dar trebuie să nu mă plâng. Dumnezeu ne ajută şi o să traversăm şi momentele acestea', a precizat Arşinel la Antena Stars.

Citește și: Anda Adam, dedicație cu subînțeles după ce s-a zvonit că divorțează?„Încerc să mă las de tine, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi'

Alexandru-Arsinel-1-1024×685Alexandru-Arsinel-1-1024×685

Citește și: Elena Ionescu a câștigat Survivor, dar încă stă cu chirie!Ce va face artista cu banii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton