Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, aproape de București. Fiul actorului: „Nu se mai poate deplasa”

 Borcilă Andreea
.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Unul dintre fiii actorului, Cristian, a mărturisit că decizia ar fi fost luată chiar de către părinții săi. Iată cum se simte, acum, fostul partener de scenă al Stelei Popescu! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate la vârsta de 83 de ani. Actorul a avut parte de două operații, anul trecut, în urma cărora medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Totul a avut loc într-un spital privat din București. 

arsinel-9arsinel-9

De când se confruntă cu problemele de sănătate, Alexandru Arșinel nu a mai fost văzut pe scenă. În ultimii 30 de ani, a jucat mereu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din Capitală. Mai mult, vestea că primarul general Nicușor Dan nu i-a mai prelungit mandatul de director general adjunct, la teatrul de revistă, l-a întristat pe actor. 

Citește și: Alexandru Arșinel, decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”.Actorul și-a primit distincția așezat în scaun cu rotile

Citește și: Cum arată vila de pe litoral a lui Alexandru Arșinel și cât costa o noapte de cazare

Citește și: BCR încheie colaborarea cu George Buhnici, după declarațiile lui șocante la adresa femeilor:„Vedem diferit lucrurile'

Citește și: Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Sunt prieteni de 20 de ani:„Mă bucur că…'

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare

Actorul a fost dus, momentan, la un centru de recuperare, în apropiere de București. Mai întâi, zvonurile au fost publicate de către publicația Cancan, ale cărei surse au precizat că vedeta se află într-o stare deplorabilă. Într-un interviu pentru Impact, mezinul familiei, Cristian Arșinel, a confirmat că tatăl său a fost internat din cauza unor probleme la călcâie, care nu-i mai permit actorului să se deplaseze. Cât despre starea sa de sănătate, recunoaște lumea din jur și vorbește. 

L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!, a mai continuat fiul actorului, pentru sursa citată. 

Pe data de 18 iunie 2022, Alexandru Arșinel a fost premiat în casa sa din București cu Ordinul „Crucea Bucovinei'. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton