Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artifical. Starea actorului s-a înrăutățit

 Raiciu Adriana
.

Alexandru Arșinel este intubat și ventilat artificial. Alexandru Arşinel este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit, iar medicii au decis să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandru Arşinel este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Pe 15 septembrie, actorul în vârstă de 83 de ani a ajuns din nou la spital, fiind însoțit de fiul lui, Cristian, în momentul internării. Aristul se plângea atunci de dureri anormale, pe lângă slăbiciunea pe care o are în mod curent în ultima perioadă. În ultima perioadă, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar medii au decis să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

alexandru-arsinel-1024×576-2alexandru-arsinel-1024×576-2

Citește și: Alexandru Arșinel, de urgență la spital, din nou!Ce diagnostic a primit actorul de 83 de ani

Citește și: Alexandru Arşinel a fost transferat la ATI. Ce au anunțat medicii:„Având în vedere…'

Citește și: George de la Insula Iubirii, după ce s-a spus că a agresat-o pe fosta lui cumnată, Simina Loica:'A avut ghinionul să fiu în casă'

Citește și: Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea.Ce reclamații a făcut cântăreața instanței despre tatăl fetițelor ei

Alexandru Arșinel a fost intubat

Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit și a fost mutat la Terapie Intensivă.

În urmă cu puțin timp, Fanatik a aflat că artistul are o formă de pneumonie destul de gravă, pe lângă problemele de sănătate deja existente. Astfel, acesta aproape nu mai poate respira, iar cadrele medicale au decis să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

Aparatura va fi menținută pentru câteva zile sau până când medicii vor decide că actorul se simte mai bine și poate respira fără probleme.

Alexandru Arşinel a fost transferat la ATI

Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 și transferat ulterior la ATI.

Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI’, arată sursa citată.

„Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii‘, au precizat reprezentanții Spitalului Universitar pentru site-ul de știri, adăugând că Arșinel va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Funeni, tot în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Aritmiile cardiace de care suferă, ameliorate doar de medicamente specifice, îi provoacă acestuia și probleme cu respirația, el având, adeseori, nevoie de asistență medicală din partea specialiștilor pentru a nu apărea situații care să conducă la vreun blocaj.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton