Alexandru Arșinel, reacție cutremurătoare după ce a fost pus la zid pentru pensia uriașă: „Câteodată regret că nu m-am dus odată cu Stela…”

 Lupescu Anca
.

Alexandru Arșinel este extrem de supărat, după ce s-a scris că încasează o pensie în valoare de 9.000 de lei lunar. La 81 de ani, marele actor a revenit pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, însă pe cât de mare îi este bucuria revenirii, pe atât de neagră este perioada pe care o traversează, din cauza pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

El a vorbit despre faptul că actorii sunt foarte afectați de pandemia de coronavirus și despre faptul că arta teatrului a ajuns ignorată. Întrebat cum se simte, Arșinel a spus că nu traversează cea mai bună perioadă din viața lui.

Mă simt cum e normal să mă simt la vârsta mea. Încercăm să facem față încercărilor de peste 80 de ani. Ne mobilizăm, ne propunem limite pe care trebuie să le atingem ca să ieșim la lumină. Nu este ușor, nu vreau să comentez, dar nu e ușor. Trebuie să luptăm', a mărturisit Alexandru Arșinel, pentru Fanatik.ro.

El a vorbit și despre tristețea pe care o are din cauza faptului că multe spectacole s-au anulat din cauza pandemiei.

Cel mai mare regret este că publicul nu poate să se bucure de ceea ce înseamnă teatru, un gen care funcționează de mii de ani și pentru faptul că acest gen reprezintă un adevărat medicament pentru oameni. Tot timpul cu grijă, cu suspicine, cu părere de rău că după spectacol nu se pot duce la o bere, să se vadă cu prietenii. 

images-3-4images-3-4

În sală, spectatorii sunt din trei în trei și le vine în minte: ‘uită-te, nu mai e ca altă dată!. Dincolo de spectacol, sunt îngrijorați de ceea ce se întâmplă în afara spectacolului, în afara treatrului. Lucrurile astea nu ne fac bine, nu ne bucură. Câteodată regret că nu m-am dus odată cu Stela… Aș fi fericit să fim lăsați în pace', mărturisește Alexandru Arșinel, pentru sursa citată.

Ce spune Alexandru Arșinel despre pensia de 9000 de lei

Marele actor a vorbit și despre faptul că s-a scris despre pensia lui de 9.000 și că mulți l-au criticat.

Probabil că le reușește ceva dacă încearcă să nu respecte un om la o anumită vârstă și munca unui om de peste 80 de ani. Eu ce să le fac, să mă iau cu ei în colț, să mă pun la mintea lor șubredă?

Ce vină am eu? Eu muncesc efectiv din 1957, doi ani am fost figurant la Teatrul Național din Iași și 4 ani am fost student la Institutul de Teatru. Restul anilor am fost actor. Nu am stat și atunci pensia s-a adunat, că nu eu calculez.

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog:’Ne-a îmbolnăvit pe toți’

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Probabil că având și o indemnizațiie de merit venită de la Ministerul Culturii – am fost onorat cu această indemnizație împreună cu alte vreo 200 de personalități din mai multe domenii de activitate – sună ca o pensie indestulătoare. Dar nu uitați că eu am în casă două persone cu handicap, una soția mea paralizată, care nu mișcă decât mâna stângă și capul și poate să mănânce, și eu care am transplant de rinichi.', a declarat Alexandru Arșinel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton