Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor: „Sper ca oamenii să mă trimită acasă”

 Lupescu Anca
.

Alexandra Stan vrea să părăsească competiția Survivor. Faimoasa spune că nu mai rezistă și că are probleme grave de sănătate. În plus, ea a făcut un apel la oamenii de acasă pentru o trimite acasă, pentru că, spune ea, nu îi mai pasă de premiu, ci vrea doar să fie alături de familie ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a accidentat de mai multe ori în timpul probelor, Alexandra Stan a clacat. Vedeta a refuzat să mai joace în meciul pentru imunitate, spunând că nu mai are energie. Faimoasa le-a cerut oamenilor de acasă să nu o voteze dacă va fi propusă spre eliminare, pentru că este la capătul puterii.

 „Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă', a spus printre lacrimi Alexandra.

alexandra-stan-in-lacrimialexandra-stan-in-lacrimi

„Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, care persistă. Simt că nu mai am putere, atât am putut să fac. Mi-am demonstrat că am putut să fac anunite chestii, mi-am depășit anumite limite, simt nevoia să plec acasă, să stau cu familia, nu mai pot.  Nu sunt survivor, nu sunt supraviețuitoare, dacă până acum mă gândeam la premiu, la bani, nu mă mai interesează deloc, pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă', a completat Alexandra Stan, potrivit cancan.ro.

Alexandra Stan de la Survivor s-a împăcat cu fostul iubit

Alexandra Stan de la Survivor își anunțase despărțirea de Bogdan Drăghici în toamna anului trecut, însă între timp și-ar mai fi acordat o nouă șansă. Mai mult, iubitul ei ar fi venit după ea în Republica Dominicană.

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Stan anunța printr-un mesaj despărțirea de Bogdan Drăghici, după numai câteva luni de relație.

Deși în urmă cu câteva săptămâni de anunț, Alexandra și iubitul ei se arătau mai fericiți ca niciodată, pare că lucrurile dintre ei nu au mers în direcția bună. Alexandra Stan și-a petrecut perioada de carantină în compania lui Bogdan la Târgu-Mureș și toată lumea credea că relația lor este una foarte serioasă, dar iată că după câteva luni totul s-a terminat.

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:'Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc'

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:'Femeie, vrei să mori?'

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:„Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat’ / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor.Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

‘Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor, a fost o parte din mesajul Alexandrei Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton