Alexandra Stan de la Survivor are iubit. Andreea, sora ei, a spus tot: "Are încredere în ea și o susține"

 Laciu Andreea
.

Mulți speră ca Alexandra Stan și Zanni de la Survivor să formeze un cuplu, se pare că artista iubește deja, de un an de zile. Să fie oare vorba despre Bogdan Drăghici, cel cu care a avut o relație care s-a încheiat subit la un moment dat, pentru ca apoi să apară semne că s-au împăcat?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu că Alexandra Stan are o soră, pe nume Andreea. Bruneta a fost invitată în emisiunea Ștafeta Mixtă, unde a vorbit despre Faimoasă. Aici, sora cântăreței a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața amoroasă a Alexandrei Stan. Dacă este să ne luăm după spusele ei, toate indiciile duc către Bogdan Drăghici.

Nu se știe însă dacă așa este cu siguranță, deoarece Andreea nu a pronunțat numele bărbatului misterios. Se pare că se înțelege chiar foarte bine cu posibilul ei cumnat. Cei doi discută după fiecare ediție Survivor și urmăresc cu mult interes evoluția Alexandrei Stan.

alexandraalexandra

Alexandra Stan de la Survivor are un iubit

Alexandra Stan a ținut să sublinieze că va trata competiția ca pe un experiment social. „Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă, a declarat Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

„A avut încredere în ea și a susținut-o.. Chiar am discutat cu el, discutăm cu el la fiecare ediție, comentăm.. Suntem un soi de comentatori noi. El îmi spune că își dorește să stea cât mai mult. Nicio clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an de zile”, a declarat Andreea, sora Alexandrei Stan. 

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor: „Avem câteva specimene…”

Citește și: Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Citește și: Cine este Magitot, prezentatorul care l-a înlocuit pe Cătălin Măruță. A câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor: „Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc”

Ce scrisoare i-a dedicat Alexandra Stan lui Bogdan Drăghici, după despărțirea din noiembrie, anul trecut

În noiembrie anul curent, Alexandra Stan își lua rămas bun de la Bogdan Drăghici, tânărul pe care cântăreața l-a iubit vreme de cinci luni. Blonda își punea atunci sufletul pe tavă și plângea virtual după relația care a făcut-o fericită în vreme de pandemie. Și fanii au plâns odată cu ea, desigur, unii în vorbe, alții poate și în fapte.

În scrisoarea de adio pe care a postat-o în noiembrie, Alexandra Stan îi mulțumea lui Bogdan Drăghici pentru toate momentele frumoase petrecute alături de el și îl asigura că le va șterge din memorie pe cele urâte.

‘Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii. (…)’, scria Alexandra în scrisoarea de adio pentru Bogdan.

Cine este Alexandra Stan, de la Survivor

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul Mister Saxobeat, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton