Alexandra Stan, complet goală la piscină. Imagini inedite din vacanța din Grecia

 Raiciu Adriana
.

Alexandra Stan, complet goală la piscină. Alexandra Stan a fost văzută în fel și fel de ipostaze, însă imaginile apărute cu ea acum sunt de-a dreptul WOW. Artista a renunțat de tot la haine și s-a lăsat fotografiată complet goală, în timp ce se afla la piscină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Are o comunitate impresionantă de oameni în mediul online, fani atât din România, cât și din străinătate. Artista este extrem de activă pe rețelele de socializare și mereu postează imagini și videoclipuri din diferitele locuri în care merge. Recent, aceasta a plecat în Grecia, pentru a se bucura de mare și de soare.

298211443_1601177043612842_214690679382961955_n298211443_1601177043612842_214690679382961955_n

La un moment dat, spre surprinderea tuturor, Alexandra s-a lăsat fotografiat complet goală, în timp ce se afla la piscină. Un val de reacții a apărut în mediul online, iar mulți au fost cei care au felicitat-o pentru curajul de care dă dovadă!

Citește și: Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică:„I-am cumpărat o mașină’

Citește și: Ce a făcut Alexandra Stan, după ce a aflat că suferă de o boală autoimună:'De obicei apar doar în cazul unui cancer'

Citește și: Adrian Minune a anunțat că se va retrage din muzică în 2024.Ce avere a strâns artistul de-a lungul anilor

Citește și: Cine este Maria Constantin.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Alexandra Stan, complet goală la piscină

Pentru că este perioada în care toată lumea este în concediu, Alexandra Stan a decis să meargă și ea într-o mini vacanță. Ei bine, destinația aleasă de cântăreață nu este prea departe de casă, însă deține niște peisaje superbe și o vreme extrem de bună.

Astfel, și-a făcut bagajel pentru Grecia și a plecat. Pe contul său de socializare, aceasta a postat mai multe imagini, însă fanii nu au putut trece cu vederea cele în care artista apare complet goală, în timp ce se află la piscină.

Sute de comentarii și aprecieri au apărut în mediul online, iar mulți dintre internauți au felicitat-o pe cântăreață pentru curajul de a poza așa și de posta fotografiile pe rețelele sociale.

Alexandra Stan își editează pozele

Întrucât recunoaște că nu a mai fost la sală de ceva timp, Alexandra Stan a început să vadă și mici schimbări în corpul ei. Astfel, a ajuns chiar să-și editeze pozele pe care le postează pe Internet.

Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă. Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru astaÎn același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!’, a scris cântăreața pe InstaStory.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton