Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia: „Am probleme cu somnul”

 Borcilă Andreea
.

Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia. Celebra artistă a avut o perioadă foarte încărcată în evenimente, iar oboseala și-a spus cuvântul. Vedeta are întotdeauna grijă de sănătatea sa, astfel că a vrut, recent, să-și facă un tratament de învigorare. Ea le-a transmis fanilor de pe rețelele sociale că totul este în regulă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan nu stă o clipă locului! Vedeta are numeroase concerte, dar și distracții în diferite destinații din lume. De data asta, artista a petrecut în Grecia, iar primul lucru pe care l-a făcut când s-a întors în țară a fost să treacă pe la cabinetul medicului.

alexandra-stan-1alexandra-stan-1

Alexandra Stan a ajuns pe mâna medicului, însă nu pentru că suferă de probleme de sănătate, ci pentru a avea mai multă grijă de ea și de organismul său, după ce a avut o agendă foarte încărcată.

Citește și: Alexandra Stan, complet goală la piscină.Imagini inedite din vacanța din Grecia

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka.Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și: De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României:”E o zi tristă pentru că…”

Citește și: Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș:”Atunci când partenerul te înșală…”

Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia

După mai multe concerte susținute, dar și distracții, Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia. Nu din cauza unor probleme de sănătate, ci pentru a-și face câteva tratamente de învigorare a orgaismului. Artista are mereu grijă să fie în cea mai bună formă a sa, știind când trebuie să-și ia o pauză, dar și când trebuie să tragă din greu la un eveniment. Recent, le-a povestit fanilor la ce procedură a apelat, dar și ce beneficii îi aduce.

Am întârziat, așa că azi nu mai am timp să faci și tratamentul facial, îl voi face mâine, dar astăzi o să fac ozonoterapie. De-abia aștept să mă relaxez. O să fac și Vitamina C. Acum mi se recoltează 1590 de ml de sânge, după care în recipient o să fie adăugat 300 de ml de ozon și o să mă simt super bine. Ozonoterapia ajută foarte mult la relaxare, la somn, la regenerarea țesutului, la oxigenarea sângelui, la absolut tot.

Pe mină mă ajută foarte mult cu somnul, pentru că a probleme cu somnul și cu tenul și cu tot, o să vedeți și voi dacă faceți. E și foarte bun după ce ați făcut COVID sau răceli, să vă recuperați mult mai repede, ai pe lângă asta o să adăugăm și vitamina C, care ajută la imunitate, după cum știți și voi, vitamina C de concentrație 100 de mg.

Sunt cam obosită astăzi, nu prea am cuvintele la mine, dar o să mă simt mult mai bine după toată procedura asta. Uitai ce rapid a fost, câteva minute, deja s-a terminat, toată bunătatea ta de suc cu Ozon a venit în sângele meu și mă simt hidratată, iar aici este Vitamina C care urmează să intre în sistemu meu imunitar și să-l îmbunătățească, a spus Alexandra Stan pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton