Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor: „Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența”

 Miniosu Alexandra
.

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. Dezamăgire mare pentru susținătorii Alexandrei Duli. Concurenta a părăsit competiția Survivor România 2022 în cea mai recentă ediție a emisiunii, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Vizibil copleșită de emoții, aceasta nu și le-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi. Iată ce mesaj a transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. Survivor România 2022 se apropie din ce în ce mai mult de finală, iar concurenții rămași în concurs sunt din ce în ce mai puțini. În cea mai recentă ediție a emisiunii de la PRO TV, o altă participantă a părăsit show-ul filmat în Dominicană. Este vorba despre Alexandra Duli, pe numele ei real Alexandra Mucea.

alexandra-duli-eliminata-7alexandra-duli-eliminata-7

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. În ediția trecută de la Survivor, Vulturii au fost informați că persoanele care au avut cel mai mult timp sunt cele care vor face nominalizări. Astfel, Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu au ajuns la votul publicului de acasă.

Citește și: Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor:„Ne-am găsit unul lângă altul și…'

Citește și: Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa?În ce ipostaze au fost surprinși

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ștefan Bănică și tatăl lui, când el a debutat în actorie:„De atunci a fost interesat de absolut tot ce făceam'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și a renunțat la televiziune definitiv:„Am trimis 3 echipe în Statele Unite'

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. În urma nominalizărilor, Elena Chiriac a reacționat în fața camerelor de filmat. Concurenta de la Survivor a susținut că nu și-a imaginat niciodată că va trece prin atâtea emoții în poziția de nominalizat.

„Nu mi-am imaginat niciodată că în poziția de nominalizat te trec atâtea emoții. Încerc să îmi găsesc cuvintele. Votul colectiv înseamnă acum doar două voturi, am ajuns departe și suntem foarte puțini', a spus Elena Chiriac de la Survivor, având lacrimi în ochi.

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. În cele din urmă, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, a anunțat marți seară persoana eliminată din competiție: „Concurentul care a primit cele mai puține voturi în această săptămână din partea publicului este Duli!'

„Nu am niciun regret'

Auzind verdictul, Alexandra Duli nu și-a mai putut controla emoțiile și a izbucnit în plâns. Deși îi pare rău că drumul ei la Survivor s-a încheiat, spune că nu are niciun regret. Tânăra a susținut că a fost ea cea reală, cu toate calitățile și defectele ei.

„Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață. (…) Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu sută la sută, Alexandra Duli, guralivă, nebună, nu v-am lăsat pe niciunul să faceți cum ați vrut', a mărturisit Alexandra Duli, după ce a aflat că a fost eliminată de la Survivor.

Reacția internauților după eliminarea Alexandrei Duli de la Survivor

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. După ce Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor, pe Facebook au curs sute de mesaje din partea internauților. Vă prezentăm în continuare doar unele dintre ele:

„Exact ce am anticipat. Felicitări pentru Elena și Marian că au trecut și acest hop', „O simpatică Duli, chiar dacă mă enervam uneori din cauza ei, regret că a părăsit competiția',

„Îmi pare foarte rău…', „Înțeleg plânsul Oanei, dar al Ștefaniei nu! Nu s-au înțeles bine, nici când au fost războinice, și acum o numește ‘sora mea', au fost doar unele dintre comentariile internauților.

Care e numele real al Alexandrei Duli de la Survivor

Alexandra Duli de la Survivor România 2022 este trecută altfel în buletin, față de cum s-a prezentat în emisiunea de la PRO TV. Puțini dintre susținătorii ei știu că numele ei real este, de fapt, Alexandra Mucea.

Informația nu este poate o noutate pentru telespectatorii emisiunii Burlacul. În urmă cu ceva timp, Alexandra Duli a participat în cadrul show-ului de la Antena 1, în care s-a prezentat cu numele ei real: Alexandra Mucea. Se pare că în emisiunea de la PRO TV a ales să se prezinte ca pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton