Alexandra Dinu vorbește despre situația din Roma, în plină epidemie de coronavirus: "De vreo 10 zile stau în casă. Mi-am propus să nu mă las condusă de panică"

 Cica Cristina
.

Alexandra Dinu, care în prezent locuiește la Roma, vine cu ultimele vești din capitala Italiei. Fosta soție a lui Adrian Mutu susține că nu a mai ieșit de zece zile din casă și încearcă să respecte restricțiile impuse, fără să se lase dominată de frică sau să intre în panică.

Alexandra-Dinu-1Alexandra-Dinu-1

Alexandra Dinu a intervenit telefonic la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ea mărturisește că toată lumea a înțeles gravitatea situației în Italia și oamenii stau în case, ies doar la cumpărături când este absolut necesar, lucru pe care îl face și ea. Vedeta nu a mai ieșit de aproximativ 10 zile din casă.

Citește și: Prințul Albert al II-lea de Monaco, testat pozitiv cu noul coronavirus

„Nu știam că este Ziua Mondială a Râsului și chiar râd în zilele astea pentru că mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică, desi realizez că situația este una gravă și trebuie să o luăm foarte în serios. Lumea aici chiar a înțeles gravitatea situației și toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau pentru a merge la farmacie. Același lucru îl fac și eu. De vreo 9-10 zile stau în casă. Doar ies la cumpărături și cu ocazia asta fac și o mică plimbare până ajung la magazinul respectiv. E soare frumos, e primăvară. Cu toții ne-am dori să fim mai mult afară, dar cred că e important să respectăm regulile astea acum și să treacă nebunia asta”, a declarat Alexandra Dinu.

Vedeta locuiește într-o zonă odinioară aglomerată a Romei, însă la momentul actual a menționat că străzile sunt pustii.

Citește și: Un laureat al Premiului Nobel susține că răspândirea coronavirusului încetinește:”Sfârşitul pandemiei este aproape”

„Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane, care tot așa se duc să facă piața, cu măști, cu mănuși. În magazine se intră câte unul, ceilalți stau afară. Păstrând această ordine suntem totuși în siguranță”, a precizat Alexandra Dinu.

Fosta soție a lui Adrian Mutu a vorbit și despre Mario, fiul ei, care este la rândul lui blocat la domiciliu: „Mario este bine, e adolescent, are 17 ani și e destul de greu la această vârstă să accepte că trebuie să stea izolat. Încă locuim împreună”.

Alexandra Dinu trebuia să vină în România pentru o colaborare, însă având în vedere situația, călătoria a fost anulată.

Citește și: Modul inedit în care un cuplu își demonstrează dragostea, în plină pandemie de coronavirus.Cum interacționează un fotbalist, testat pozitiv pentru COVID-19, cu soția sa

„A fost chiar cu puțin inainte de a se instaura starea de urgență aici, deja situația era foarte gravă la Milano, mai puțin la Roma. Era clar că era o chestiune de timp și se va întâmpla același lucru și aici. Important este să le spunem oamenilor din România să ia măsuri de acum. Ar trebui să ia exemplul italienilor care au înțeles situația și este important să facem asta acum, o perioadă. S-au luat măsuri destul de drastice, este adevărat că la Milano ar fi putut să reacționeze puțin mai devreme. A fost ceva nou pentru toată lumea. Nu e simplu să iei măsuri chiar așa de pe o zi pe alta”, a declarat Alexandra.

Citește și: Ministerul Apărării din China a confirmat primul vaccin împotriva noului coronavirus

În egală măsură, a povestit că toate proiectele au fost anulate și, cel mai probabil, tutror ne va fi greu să o luăm de la capăt, însă în aceste momente sănătatea este pe primul loc.

„Proiectele noastre s-au anulat toate, întâlnirile. Nu mai există nimic. Prin telefon mai vorbim. Producțiile au fost toate oprite , nimeni nu știe când se vor relua. O să fie destul de greu pentru toată lumea să-și revină. Cel mai important acum este să ne gândim la sănătatea noastră, pentru că dacă nu o avem nu mai e nimic altceva în discuție oricum”, a conchis Alexandra.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: S-a vindecat cea mai în vârstă persoană infectată cu noul coronavirus.Femeia de 103 ani din Iran a fost externată

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton