Alexandra Dinu, primele declarații despre postul de jurat la Românii au Talent. A acceptat propunerea dintr-un motiv emoționant: „E un semn de Sus”

 Lupescu Anca
.

Vestea că Alexandra Dinu îl va înlocui pe Mihai Petre în juriul faimoasei emisiuni Românii au talent a fost una surprinzătoare pentru fanii show-ului de talente. Noul sezon o aduce la masa juraților pe frumoasa actriță, care a acceptat fericită propunerea celor de la ProTv și a considerat- un „semn de Sus'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență', a declarat Alexandra Dinu sâmbătă dimineața, la Știrile PRO TV. Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții', mai spune fosta soție a lui Adi Mutu.

fiction fest photocall premiazioni phfiction fest photocall premiazioni ph

Alexandra Dinu nu mai locuiește în România, dar va face naveta

Alexandra Dinu locuiește de mulți ani în Italia, împreună cu fiul ei, Mario, în vârstă de 18 ani.

Proiectul Românii au talent o va face să revină în țară, pentru o perioadă.

„Pentru moment, va trebui să fiu aici, după care mă voi întoarce în Italia, unde mai am un proiect, un film. Voi face naveta între România și Italia', recunoaște ea. Promite să fie un jurat bun, care să analizeze „cu sufletul' prestația concurenților: „Eu nu voi fi specializată pe un domeniu, la jurizare. Nu vin nici din zona de muzică, nici din cea a dansului, dar am și eu o experiență de viață și vreau să fiu acolo cu sufletul. Concurenților nu cred că trebuie să le fie teamă de mine', promite Alexandra Dinu. Săptămâna viitoare se va întâlni, pentru prima dată, cu ceilalți trei colegi ai ei. „Știu cine sunt, cunosc munca lor, arta lor, dar nu i-am întâlnit niciodată personal și abia aștept!'.

Sezonul 11 se anunță a fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Însă, de departe cea mai mare surpriză a acestui sezon, este modificarea în componența juriului.

Citește și: Cum arată Alexandra Dinu la 16 ani după ce a părăsit România.Fosta soție a lui Adrian Mutu are 39 de ani și nu s-a schimbat deloc

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton