Alexandra Dinu a dat lovitura la Hollywood

 Florentina Liutic
.

După ce a trăit ani de zile 'la dolce vita' în Italia, se pare că Alexandra Dinu trăiește acum visul american la Hollywood. Actrița va juca alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich în thrillerul 'Unchained', ale cărui filmări încep în circa două săptămâni.

 

Anul trecut, Alexandra Dinu s-a mutat la Los Angeles pentru a se concentra pe o carieră cinematografică, reușind ca, în scurt timp, să obțină rolul principal în pelicula 'Final Score', care va rula și în cinematografele din România după premiera mondială din 2017.

 

Se pare că nu a fost nicidecum vorba de norocul începătorului, vedeta urmând să facă parte dintr-o distribuție de zile mari, alături de actori precum Antonio Banderas, John Malkovich sau Adrien Brody.

 

Alexandra va avea parte de un final de an plin de provocări și emoții, dat fiind că filmările încep pe 14 noiembrie, urmând ca filmul să aibă premiera în a doua jumătate a anului viitor.

 

Noua provocare vine la scurt timp după încheierea primei runde de filmări pentru 'Final Score', unde actrița joacă alături de fostul James Bond, Pierce Brosnan, și de Dave Bautista. Oricât de frumos a fost însă pe set, Alexandra Dinu s-a bucurat foarte mult să revină acasă,la fiul ei, Mario.

 

Oana Popoiag

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton