Alexandra, concurenta nonconformistă de la "Bravo, ai stil", a fost eliminată. Cum se îmbracă în afara concursului

 Pirvu Cristina
.

Alexandra, concurenta nonconformistă de la „Bravo, ai stil”, a fost eliminată în gala recentă. Aceasta a pierdut lupta pentru marele premiu. După competiție, ea și-a văzut de viața sa, participă la evenimente și poartă ținute foarte elegante. 

Gala „Glam sexy', una dintre cele mai ofertante teme din istoria show-ului, s-a dovedit a fi una destul de grea pentru concurente, majoritatea competitoarelor reușind să-i dezămagească pe jurați, cât și prin lipsa, sau slaba abordare a momentelor artistice. Irina este cea care i-a impresionat pe jurați, atât prin momentul artistic prezentat în Gala, dar si prin tinuta abordată, tânăra ocupând poziția fruntață, în clasamentul realizat în urma notelor juraților, obținand 14 puncte.

Cea care a fost eliminată a fost Alexandra. În urma voturilor telespectatorilor, care au acordat un punctaj de doar 6,7%, Alexandra a pierdut lupta pentru marele titlu, în fața Cristinei, pe care publicul a votat-o în proporție de 40,6%.

După eliminare, Alexandra își ține urmăritorii la curent cu tot ce face prin intermediul rețelelor de socializare. Toți au fost curioși ce haine poartă, cum iese pe stradă și ce alege să îmbrace la evenimente. Aceasta a ales să impresioneze recent cu două ținute elegante.

Îi stă tare bine într-o rochie albă, scurtă, care îi pune în evidență picioarele lungi și subțiri. De asemenea, ea a purtat și o cămașă, și un pulover, un outfit mai lejer, perfect pentru ieșirile pe zi.

 

Alexandra, de la Bravo ai stilAlexandra, de la Bravo ai stil

Alexandra de la Bravo, ai stil!', victima unui accident rutier grav

Masina in care se afla a fost implicata intr-un accident care s-ar fi putut sfarsit tragic, din vina soferului de taxi in care se afla aceasta, dupa cum povesteste Alexandra.

„Povestea mea din aceasta seara este, de fapt, realitatea pe care o traiesc. Am trecut printr-un incident in seara in care m-am intors acasa, dupa Gala. Am fost victima unui accident rutier, soferul taxiului in care ma aflam l-a provocat. Am incercat sa vin saptamana aceasta la filmari, cu toate ca mi s-a recomandat sa nu vin. Eu sunt sigura ca o sa trec cu bine peste asta. Aceste momente prin care am trecut m-au facut sa imi dau seama cat de importanta este viata si ca trebuie sa o pretuim mai mult”, povesteste Alexandra.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton