Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4: "Nu poți să renunți..."

 Raiciu Adriana
.

Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4. Este prima echipă care părăsește competiția din sezonul acesta. Cele două au trecut prin momente dificile și au încercat să reziste cât mai mult, însă drumul lor se oprește aici. Iată ce declarații au făcut Alexandra și Anca Ungureanu după eliminare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express. Ediția de miercuri a fost una cu probe extrem de dificile, dar și cu o eliminare neașteptată. În urma voturilor concurenților, Alexandra și Anca Ungureanu, soții Natanticu și Mihai și Elwira Petre au fost puși în situația în care să își demonstreze atuurile.

243303136_544716789928972_6092442918089353489_n243303136_544716789928972_6092442918089353489_n

Echipa formată din Alexandra și Anca Ungureanu a încercat să dea ce e mai bun, însă verdictul Irinei Fodor a venit, iar concurentele au aflat că drumul lor în competiția Asia Express ia sfârșit.

Citește și: Cum se înțeleg Alexandra Ungureanu și mama ei, după Asia Express:”Oricât ne-am certa noi…”

Citește și: Estera, sora Lidiei Buble, a izbucnit în lacrimi la Asia Express:”A fost problema cu…”

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică este actor de film.În ce film joacă și ce rol are

Citește și: Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer', sezonul 2. Nimeni nu se aștepta!

Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4

Alexandra și Anca Ungureanu au făcut echipă la Asia Express, sezonul 4. Cele două au trecut prin probe de foc și au încercat să reziste cât mai mult în competiție.

Însă, din păcate, Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4, în urmă cu doar o seară. Imediat după ce au aflat verdictul, cele două au făcut primele declarații despre participarea la emisiune și experiența acumulată.

'Această competiție s-a lipit de mine foarte tare. Nu poți să renunți ușor la ceva atât de fain, dar atât de greu. Sunt foarte mândră de mama, dar mi-am dat seama că s-a terminat. Mulțumim mult, vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit', a spus Alexandra Ungurenu la Asia Express.

Anca Ungureanu de la Asia Express susține că s-a bucurat de momentele petrecute în competiție și a avut parte de o zi de naștere deosebită.

'M-ați răsfățat cât am fost aici, sunt mândră de mine și mi-ați făcut o zi de naștere cum n-am mai avut', a spus și Anca Ungureanu.

Cum au reacționat concurenții după eliminarea celor două

Vestea că Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express i-a întristat pe anumiți concureți. Shift a transmis câteva gânduri pentru mama aristei.

'Ne motivează foarte mult că doamna Anca a trecut prin experiența asta. Este un model pentru noi și este forța noastră', a completat și Shift.

Însă, Zarug a avut o reacție neașteptată în momentul în care a aflat că Alexandra și Anca Ungureanu au părăsit Asia Express. Concurentul le-a acuzat de falsitate și susține că puteau rămâne mai mult în competiție.

'Ați jucat murdar, fă! Să vă fie rușine! Au pus la înaintare niște mize personale și în felul ăsta au sacrificat o echipă care ar fi putut beneficia de o ieșire din scenă mai onorabilă', a conchis Zarug.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton