Alexander Skarsgård consideră că actrițele de la Hollywood sunt discriminate. „E dezgustător!”

 Oana Pantazi
.

Alexander Skarsgård este unul dintre susținătorii echității între sexe și nu se sfiește să o arate cu orice ocazie, mai ales că este convins că actrițele de la Hollywood sunt discriminate. Iată ce discurs dur a avut actorul cu privire la acest subiect controversat!

 

În vârstă de 41 de ani și 1,94 m înălțime, Alexander Skarsgård este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood și, cu siguranță, și unul dintre cei mai bine plătiți, mai ales de când a făcut furori în rolul vampirului Eric din seria HBO True Blood. Recent, el a fost recompensat și cu un Emmy și un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar („Big Little Lies'), dar nici drumul său până la această performanță nu a fost unul ușor, așadar a ținut să-și exprime opinia și, în egală măsură, indignarea cu privire la inechitățile ce au loc în mod frecvent la Hollywood.

 

Alexander Skarsgård, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Alexander Skarsgård, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Ca susținător al mișcării Times Up, Alexander a vorbit despre dublul standard căruia îi cad victimă actrițele de la Hollywood: „Există un dublu standard (în industria cinematografică)', a spus Skarsgård. „Am observat asta la prietene de-ale mele actrițe și e dezgustător. Aceasta însă nu este o problemă specifică Hollywood-ului… Cred că vedeți acest lucru în multe profesii, unde bărbații aflați la conducere cred că sunt îndreptățiți să se afle acolo și să facă orice. Consider că aceste femei au foarte mult curaj să vorbească despre asta și cred că acest lucru va schimba fundamental lucrurile'.

 

Premiile SAG 2018 - Alexander Skarsgård, alături de Nicole Kidman.

Premiile SAG 2018 – Alexander Skarsgård, alături de Nicole Kidman.

Printre colegele de platou ale lui Alexander Skarsgård se numără nu mai puțin celebrele Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Laura Dern, și ele susținătoare ale mișcării Time’s Up, așa că actorul, după câte se vede, a vorbit în cunoștință de cauză despre modul discriminatoriu în care sunt tratate actrițele în industria cinematografică de la Hollywood…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton