Alex Velea, adevărul despre Zanni de la Survivor: „N-are mamă, n-are tată, n-are iubită”

 Mirea Roxana
.

Alex Velea l-a susținut pe Zanni încă de la începutul competiției Survivor România. Artistul a făcut noi dezvăluiri despre protejatul lui și a spus că este sigur că nu dorul de casă a fost o problemă pentru Zanni, ci condițiile din jungla din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe Alex Velea și pe Zanni îi leagă mai mult decât o simplă colaborare profesională. Povestea emoționantă a Faimosului de la Survivor, care a copilărit la orfelinat în condiții greu de descris, a impresionat o țară întreagă, la fel și ambțiția sa de a reuși în viață. Cel care i-a dat o mână de ajutor lui Zanni încă de la început este Alex Velea, care l-a primit și în familia sa muzicală, dar și în familia proprie.

an8-1an8-1

Alex Velea este foarte mândru de Zanni că a reușit să ajungă atât de departe în cadrul competiției Survivor România, difuzată de Kanal D. Artistul l-a susținut încă de la început pe Zanni. El și Antonia și-au arătat suportul prin intermediul rețelelor sociale și speră că Zanni va veni acasă cu premiul de la Survivor.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, adevărul despre prietenia cu Zanni:„Am avut niște clinciuri cu el'

Citește și: Imagini cu Zanni la protestele violente din 10 august:„A fost sinucidere curată'

Citește și: Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri:'Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva'

Citește și: Lupta pentru banii Denisei Răducu continuă.Decizia luată de tatăl artistei

Alex Velea îl susține pe Zanni la Survivor

Alex Velea este sigur că nu dorul de casă a fost o problemă pentru Zanni la Survivor România, chiar dacă știm cu toții cât de emoționat a fost Faimosul de fiecare dată atunci când a primit vești de la persoanele care țin la el. Artistul este de părere că partea dificilă pentru Zanni la Survivor a fost reprezentată de condițiile grele din jungla din Republica Dominicană.

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia… El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și… la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău', a declarat Alex Velea, despre Zanni de la Survivor.

Antonia: „Zanni e făcut să lupte'

Nu doar Alex Velea îl susține pe Zanni la Survivor România. Antonia are doar cuvinte de laudă la adresa Faimosului. Aceasta a spus că Zanni nu a avut exemple în viața lui până acum, că a crescut singur, însă mărturisește că aceste aspecte nu îi scuză comportamentul, dar este sigură că Zanni a învățat din greșelile lui.

Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige.  El a jucat foarte bine până acum. El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs. El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui.

Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun care învață” , a spus Antonia despre Zanni.

Alex Velea nu ar vrea să participe la Survivor

Alex Velea a mai spus că el nu ar participa la Survivor România pentru că nu mai are vârsta necesară. În plus, artistul a mai afirmat că dorul de copii și de Antonia a fi prea greu de îndurat. Acesta și-a amintit de perioada în care a participat la Asia Express și a spus că atunci i-a fost foarte greu pentru că a fost nevoit să stea departe de familie.

Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia mi-a fost greu de tot. M-a omorât dorul și de Antonia și de copiii. Eram terminat', a mai spus Alex Velea.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton