Alex Velea, despre gelozia în relația cu Antonia: "Eu îi las telefonul fără nicio problemă"

 Dumitrache Laura
.

Alex Velea și Antonia sunt împreună de aproape 10 ani și au doi copii frumoși. Însă, mulți s-au întrebat cât este de gelos artistul în relația cu frumoasa cântăreață, având în vedere că Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Ce răspuns a dat cântărețul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea se poate declara un bărbat împlinit. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și formează un cuplu cu una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Alex și-a construit o familie frumoasă alături de Antonia, iar împreună au doi băieți, Dominic și Akim.

Antonia si Alex VeleaAntonia si Alex Velea

Multă lume s-a întrebat cât de gelos este artistul în relația cu Antonia și care este secretul relației lor. Începutul relației lor a fost unul dificil, dar Antonia și Alex au demonstrat că iubirea lor este puternică și au reușit să învingă orice obstacol pe care l-au întâlnit.

Citește și: Dani Oțil, replică ironică la adresa lui Alex Velea, în direct, la Neatza:„Nu se vede de…'

Citește și; Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:”Îl iubesc așa de mult!”

Citește și: De ce s-a îngrășat Silvana Rîciu peste 20 de kilograme:”Era să mor…”

Citește și; Cum a început povestea de dragoste dintre românca Romina și miliardarul italian Piero Ferrari:”După un an de insistențe…”

Alex Velea, despre gelozia în relația cu Antonia

Antonia a fost numită de multe ori cea mai frumoasă femeie din România, motiv pentru care putem spune că Alex Velea este extrem de norocos că este logodit cu ea. Învitat în emisiunea  „Detectorul de minciuni', Alex Velea a vorbit despre relația cu artista. Întrebat dacă este gelos în relația cu frumoasă cântăreața, Alex a spus că are încredere în Antonia și au o relație extraordinară.

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc și, pur și simplu, avem o relație normală. Anul ăsta facem zece ani de când suntem împreună. Eu îi las telefonul, nu am nicio problemă. Am fost, am filmat, a trebuit să filmez în penitenciar și am lăsat telefonul acasă', a spus Alex Velea.

Secretul relației dintre Alex Velea și Antonia

Alex Velea se declară un bărbat fericit alături de Antonia. Artistul este mândru de logodnica, mărturisind că relația lor se bazează pe respect și încredere.

Cei doi au doi băieți minunati, Dominic și Akim care le face viața mai frumoasă în fiecare. Antonia mai are o fetiță din prima căsnicie, Maya, pe care Alex o iubește necondiționat. Împreună formează o familie minunată.

Antonia și Alex au avut parte de un început dificil

Când s-au cunoscut, Alex Velea și Antonia erau divorțați de partenerii lor, iar anunțul că sunt împreună a fost o mare surpriză pentru fanii celor doi. Cei foi au trebuit să facă față multor momente tensionate, iar Antonia a fost acuzată în nenumărate rânduri că ea ar fi fost motivul pentru care artistul a divorțat de fosta soție. Chiar și așa, dragostea lor a învins orice obstacol.

„ A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură. Important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate. ', ne-a declarat Antonia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton