Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R: "M-a imitat toată adolescența noastră!". De la ce a pornit conflictul

 Oana Pantazi
.

Pe Alex Velea și Connect-R îi leagă o prietenie veche, însă, în ultimul timp cei doi artiști au avut un mic conflict, legat de un nou gen muzical care face furori… Iată ce acuzații și-au adus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

E greu de crezut că între Alex Velea și Connect-R ar putea exista conflicte, cu atât mai mult cu cât pe ambii artiști îi leagă o prietenie veche. Chiar dacă în showbizul autohton există loc pentru toată lumea, se pare că, în ultima vreme, spiritele s-au cam încins.

Pe fondul pandemiei, dat fiind că traversăm cu toții o perioadă grea, artiștii, cei mai mulți dintre ei, au fost nevoiți să se reinventeze și să adopte și alte stiluri muzicale. Printre ei se numără și alex Velea, care, în ultima vreme, a rupt topurile cu… trapanele, un mix între muzica trap și manele!

Alex Velea l-a atacat pe Connect-R: „Cred că ar încerca și el”

Acest nou stil muzical nu a fost însă și pe placul lui Connect-R, și nici pe placul altor colegi de breaslă, de altfel, artistul întrebându-se de ce alex Velea a apelat în ultima vreme la acest gen muzical. Chiar dacă nu o dată Connect-R și-a exprimat admirația față de talentul lui Alex Velea, de data aceasta artistul nu i-a aprobat demersurile.

Deranjat de comentariile făcute de prietenul său, Alex Velea nu a ezitat să-i dea prietenuli său o replică destul de dură lui Connect-R:

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta” , a declarat Alex Velea pentru Vice.

13-connectr-db-1024×53013-connectr-db-1024×530

Colaborări cu maneliștii

În ultimii ani, featuringurile sunt la modă, colaborările dintre artiști de diferite genuri muzicale prinzând foarte bine la public. Printre cei care au înțeles foarte repede că un featuring cu maneliști are mare priză, o mare parte a publicului acestui gen muzical migrând spre noul stil, se numără și Alex Velea, care a trecut de la trap la… trapanele.

Artistul a colaborat în ultimul timp cu Jador, Tzanca Uraganu și chiar și cu Nelu Ploieșteanu, piesele sale devenind hituri în scurt timp.

„Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici. Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani’ , a mai spus Alex Velea pentru sursa citată.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Citește și: Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood! Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton