Alex Leonte a fost la UNTOLD cu o altă fată, după despărțirea de Theo Rose. Tânăra seamănă cu artista

 Borcilă Andreea
.

Alex Leonte a fost la UNTOLD cu o altă fată, după despărțirea de Theo Rose. Alex Leonte a fost surprins în compania altei fete. Fostul iubit al lui Theo Rose se bucură, din plin, de perioada de burlăcie, după ce el și artista s-au despărțit recent, după mulți ani de relație. Tânărul a petrecut la Festivalul Untold alături de prieteni, însă lângă el s-a aflat și o domnișoară blondă. Filmulețul de la marea petrecere a ajuns imediat pe rețelele sociale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Leonte a fost la UNTOLD cu o altă fată, după despărțirea de Theo Rose. Theo Rose și Alex Leonte i-au luat prin surprindere pe fani și pe cei apropiați, după ce au confirmat că s-au despărțit, în timp ce artista a fost surprinsă sărutându-se cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, de la PRO TV, unde joacă și Theo Rose. Atât jurata de la Vocea României, cât și Anghel Damian erau deja implicați în relații de lungă durată și aveau planuri serioase de viitor. Actualul partener al lui Theo Rose se iubea de opt ani cu actrița Lia Bugnar, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

alex-leonte-9alex-leonte-9

Fostul iubit al lui Theo Rose a participat, ca multe alte vedete, la Festivalul Untold, care a avut loc în perioada 4-7 august, în Cluj.

Citește și: Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose.Regizorul și fosta lui iubită, Lia Bugnar, au fost împreună 8 ani

Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian:”Nimeni nu a înșelat pe nimeni”

Citește și: Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D:”Cât mai repede”

Citește și: Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea.Cum o susține fosta soacră

Alex Leonte a fost la UNTOLD cu o altă fată, după despărțirea de Theo Rose

Alex Leonte și Theo Rose nu mai formează un cuplu, după patru ani de relație. Dacă jurata de la Vocea României, marca PRO TV, a fost surprinsă sărutându-se cu regizorul serialului Clanul, unde are primul ei rol de actriță, Alex Leonte se bucură de perioada de burlăcie. El a plecat alături de prieteni la Festivalul Untold din Cluj, unde s-a distrat pe cinste. Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, tânărul cântă și dansează alături de un amic, însă lângă el s-a afișat și o domnișoară blondă. Cu toții păreau că se simt foarte bine și că tot ce contează este să profite de atmosfera de la unul dintre cele mai mari festivaluri de la noi.

La rândul său, Theo Rose a avut un dublu motiv de a petrece. Vedeta și-a sărbătorit prenumele Teodora, iar astăzi a împlinit vârsta de 25 de ani. Ea și actualul său iubit, Anghel Damian, au evadat din București pentru a se relaxa și a-și trăi noua dragoste departe de ochii curioșilor.

Alex Leonte, mesaj după despărțirea de Theo Rose

Cu toate că este recunoscut în general pentru discreția lui, de data aceasta Alex a trecut peste acest lucru și a transmis public un mesaj extrem de important despre modul în care s-a încheiat relația lui cu Theo Rose. El susține, la fel ca și artista, că nu a fost vorba despre infidelitate.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate.

În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună!', este mesajul transmis acum de Alex Leonte, pe InstaStory.

Theo Rose: „Alex știa de existența lui Anghel'

În urmă cu puțin timp, Theo Rose a decis să clarfice situația și a făcut primele declarații despre viața sa sentimentală. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți, a recunoscut că formează un cuplu cu Anghel Damian. Totodată, a mai ținut să sublinieze că relația ei cu Alex Leonte s-a terminat de ceva timp și nu a fost vorba de înșelat în această situație.

Se pare că artista și fostul ei partener au decis să se despartă pe cale amiabilă. Ba chiar mai mult, în momentul în care în viața acesteia a apărut Anghel, l-ar fi anunțat imediat pe Alex.

‘Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis’, a adăugat vedeta.

Lia Bugnar, primele declarații după despărțirea de Anghel Damian

Relația dintre Lia Bugnar și Anghel Damian a ajuns și ea la final. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani, dar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, în cel mai discret mod. Acest lucru a ieșit la iveală după ce Anghel a fost surprins sărutându-se cu Theo Rose. Scenaristul serialului „Clanul' și artista și-au asumat relația de iubire. Lia Bugnar a avut o primă reacție referitoare la acest subiect.

Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…’,a declarat actrița Lia Bugnar, pentru Fanatik.

Sursă foto: arhivă, Cancan, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton