Ce a spus Alex Delea, câștigătorul Survivor, în direct, despre soția lui Ștefan Bănică: „Lavinia Pîrva este o femeie…”

 Borcilă Andreea
.

Ce a putut să spună Alex Delea, câștigătorul Survivor, în direct, despre soția lui Ștefan Bănică. Barmanul nu a ezitat și, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, a dat cele mai sincere detalii. Tânărul a povestit cum a fost îndrăgostit, în secret, de Lavinia Pîrva. Iată ce a recunoscut Alex Delea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea este câștigătorul emisiunii Survivor România 2022, difuzat pentru prima oară la PRO TV și moderat de Daniel Pavel. După șase luni petrecute în condiții extreme, de la mâncare puțină spre deloc și până la fluctuațiile de temperatură, barmanul a rezistat eroic și a trecut nu doar de probele de foc, ci și de votul publicului care l-a îndrăgit încă de la început. Cu banii câștigați, vedeta și-a cumpărat un apartament, dar cel mai mult vrea să-și ajute două cele mai importante femei din viața lui, pe mama și bunica.

alex-delea-9alex-delea-9

El a fost invitat, recent, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Iată ce a răspuns tânărul la una dintre întrebări!

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, și-a cumpărat apartament în București:”Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta”

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac:„Vorbim, ne scriem, suntem…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își câștigă banii Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea:„Nu sunt milionar și nu-mi însușesc banii familiei'

Citește și: Dan Negru, vacanță în Egipt după ce o româncă a fost ucisă de rechin, acolo:„Nu cad în plasa…'

Ce a spus Alex Delea, câștigătorul Survivor, în direct, despre soția lui Ștefan Bănică

Alex Delea a fost invitat, din nou, în platoul lui Cătălin Măruță. De data asta, el a jucat celebrul joc cu sosuri iuți. Ca să evite să mănânce picant, câștigătorul Survivor România 2022 a fost nevoit să fie cât se poate de sincer la una dintre întrebările puse de moderator. În mod neașteptat, răspunsul a avut legătură chiar cu Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică, cu care artista are și un băiețel. Întrebat de cine a fost îndrăgostit din spațiul public, în secret, Alex Delea nu a ocolit răspunsul și a recunoscut că de celebra cântăreață. Tânărul a fost și încă este fermecat de frumusețea vedetei.

Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris, a spus Alex Delea în emisiunea de la Pro TV.

Alex Delea și-a cumpărat apartament din banii câștigați la Survivor

Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 Survivor România, nu s-a mai întors în Spania, deși a locuiat acolo mulți ani. Războinicul a decis să se stabilească în București. Mai mult, Alex și-a găsit apartamentul mult dorit, iar acum încearcă să se obișnuiască cu schimbarea pe care a făcut-o. După ce s-a întors din Republica Dominicană, fostul concurent a căutat un apartament în care să se simtă ca acasă. După multe încercări a reușit să își găsească un loc al lui.

„Într-un final m-am așezat la casa mea. M-am mutat în București, sunt foarte fericit. Am un loc al meu într-un final. Atunci când mă trezesc nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta. Acum știu. M-am mutat, e bine, sunt mai așezat să zic așa. Nu sunt eu foarte așezat, dar măcar știu că am unde să dorm’a declarat Alex Delea pentru EGO.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton