Și Alex Bogdan a cerut să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: "Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți!"

 Dumba Gabriela
.

Și Alex Bogdan a cedat la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și a cerut să plece acasă. După Răzvan Botezatu, a venit și rândul actorului să renunțe la provocările pe care le oferă jungla din Dominicană. Alex Bogdan s-a auto-eliminat din competiția de la Pro TV, dar nu înainte de a le mărturisi celor rămași acolo că îi invidiază pentru curaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actorul Alex Bogdan a cerut să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, momentul fiind deja difuzat pe platforma Voyo și urmează a fi văzut și pe Pro TV. Actorul care a jucat și în serialul Mondenii a mărturisit că a acceptat provocarea de a trăi în junglă pentru a lupta cu fobiile, dar provocarea vine, de fapt, din traiul în comun cu alte persoane, în condiții extrem de grele.

43242334324233

De ce a plecat Alex Bogdan de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Actorul nu a mai suportat viața din junglă și a făcut un anunțul plecării de față cu colegii și cu adversarii lui.

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și de fobii.. și mult mai puțin legată despre într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc.

E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic. Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți! Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat. Sunt celebru, scoate-mă de aici!', a spus Alex Bogdan.

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție:„Nu am încetat niciodată să o iubesc

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:’Fără nicio dietă..’

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primul pictorial de cuplu. Cum a început povestea lor de iubire:„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou’ / EXCLUSIV

Ce mărturisiri dureroase a făcut Alex Bogdan la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Alex Bogdan, actorul în vârstă de 36 de ani, care a fost jurat în cel de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România', a făcut o serie de mărturisiri dureroase chiar în show-ul care se filmează în Republica Dominicană.

„Mama mea s-a chinuit nouă ani. Eu filmam la Iura Luncaș, am avut spectacol în București. La ora șapte și zece minute, mama murea în spital. Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital. Am încercat prin toate relațiile de prin Onești măcar să intre tata.

Ne așteptam să se întâmple, dar nu credeam că totul se va întâmpla atât de repede. Voiam măcar să îi spună ceva din partea noastră, că o iubim sau orice, măcar să fie cu ea acolo.

Înainte să decoleze avionul, m-a sunat fratele să-mi spună că mama a murit. Am ajuns în Iași pe la ora nouă jumătate, zece. La ora șapte dimineata aveam de filmat ultima scenă din film, care era romantică, cu iubire, până seara la ora nouă.

Seara am ajuns acasă, am stat cu tata, am luat-o pe mama de la morgă, am depus-o la capelă și m-am întors în Iași, unde am mai avut două nopți de filmare, comedie romantică', a povestit actorul Alex Bogdan, în cadrul show-ului de la Pro TV.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton