Alex Bodi și Ema Uta, primele imagini împreună. Cum și-au oficializat relația

 Raiciu Adriana
.

Alex Bodi și Ema Uta nu se mai ascund! Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță și au postat primele imagini împreună. Deși până acum și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, acum totul este clar. Ipostaza tandră în care au fost surprinși fostul soț al Biancăi Drăgușanu și make-up artistul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, s-a tot scris că Alex Bodi și Ema Uta sunt într-o relație. Însă, totul s-a spulberat în momentul în care omul de afaceri a revenit la fosta lui iubită, Daria Radionova. Spre surprinderea tuturor, deși era într-o relație cu rusoaică, bărbatul a plecat în vacanță cu make-up artistul.

alex-bodialex-bodi

La momentul respectiv, fosta logodnică a lui Alex Bodi a spus că se aștepta să se întâmple asta și că s-a amuzat de întreg momentul. Ei bine, se pare că dragostea nu ține cont de nimic și afaceristul s-a întors la Ema Uta, cu care a plecat în vacanță. Cei doi au postat și primele imagini împreună și se pare că nu vor să se mai ascundă! Iată cum au fost surprinși în sejurul de vis.

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:'Nu e o surpriză'

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat în triunghiul amoros Daria Radionova – Alex Bodi – Ema Uta:'Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț:„Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară…

Alex Bodi și Ema Uta, primele imagini împreună

Alex Bodi și Ema Uta nu se mai ascund! Cei doi îndrăgostiți au postat primele imagini împreună, după o perioadă în care au tot existat speculații legate de o posibilă relație.

Omul de afaceri și make-up artistul preferat al vedetelor au plecat în vacanță și au ales o destinație de lux, insulele Maldive. Aceștia nu au postat de la început că sunt împreună, însă totul a început când omul de afaceri a etichetat-o într-un filmuleț. Ulterior, și vedeta a făcut același lucru, iar, într-un final, îndrăgostiții au decis să se filmeze împreună.

Ema Uta filma pentru contul său de Instagram un filmuleț, iar în acel moment Alex Bodi a venit și a luat-o în brațe. Au stat îmbrățișați timp de câteva secunde, cât să putem înțelege că aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Până la momentul actual, nici Ema Uta, dar nici fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu au oferit detalii despre relația lor.

Cum a reacționat Daria Radionova, când a aflat că Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta

Daria Radionova a reacționat imediat, după ce Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Rusoiaca a spus că nu este deloc surprinsă și este de părere că omul de afaceri nu se va schimba niciodată.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră', a declarat Daria Radionova.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton