Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu. Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

 Oana Pantazi
.

După ce Alex Bodi a cerut revocarea măsurii de arest la domiciliu, magistrații i-au respins cererea omului de afaceri. Se pare că, în luarea acestei decizii, un cuvânt greu de spus ar fi avut și mărturia Biancăi Drăgușanu, fosta sa soție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi a cerut revocarea măsurii și înlocuirea acesteia cu cea a controlului judiciar. Magistrații au respins cererea omului de afaceri și, se pare, în luarea deciziei mărturia Biancăi Drăgușanu ar fi atârnat greu.

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile. De atunci, Bodi a rămas în continuare în arest preventiv în vila sa din Tunari.

Bianca-dragusanu-Alex-Bodi-1-1Bianca-dragusanu-Alex-Bodi-1-1

Alex Bodi, în continuare în arest după depoziția fostei soții

Se pare că în decizia magistraților de a-i prelungi arestul la domiciliu lui Alex Bodi ar fi atârnat greu declarațiile pe care Bianca Drăgușanu le-a dat la DIICOT Craiova, luna trecută, spun surse apropiate afaceristului, citate de Spynews.

Conform acestora, Bianca le-ar fi declarat oamenilor legii că, pe timpul mariajului lor, nu și-a văzut niciodată soțul lucrând. Audiată de oamenii legii în calitate de martor în dosarul de trafic de persoane și proxenetism în care este acuzat fostul ei partener de viață, Bianca le-ar fi spus magistraților că, în perioada în care au fost căsătoriți, Alex Bodi nu ar fi lucrat niciodată în prezența ei. În schimb, cei doi au dus o viață super luxoasă, vacanțele în destinații exotice, unde cheltuiau sume importante de bani, și cadourile scumpe fiind la ordinea zilei.

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară” / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin:„M-a convins cu foarte multe lucruri’

Citește și: O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Cu ce se ocupă fosta vedetă PRO TV: este consilier de ministru

Bianca, bună de plată din cauza afirmațiilor făcute

Bianca Drăgușanu le-ar fi spus procurorilor DIICOT că Alex Bodi ar fi comis diverse infracțiuni, amintind despre saci cu bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. În urma acestor acuzații grave, Alex Bodi s-ar fi simțit lezat și calomniat, motiv pentru care a luat decizia de a-și trage la răspundere fosta parteneră pe cale legală.

Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?

Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa să își susțină afirmațiile calomnioase pe care le-a făcut despre Bodi’, a spus avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Omul de afaceri o acuză pe Bianca Drăgușanu de mărturie mincinoasă, de aceea i-ar fi solicitat despăgubiri în valoare de 200.000 de euro, cu titlul de daune morale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton