Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro: „Are tulburări psihice”

 Lupescu Anca
.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare să nu se mai termine. După ce afaceristul a dat publicității mai multe fotografii compromițătoare cu diva, acum el spune despre fosta lui soție că are tulburări psihice și că lua câte șapte pastile deodată. Mai mult, îi cere daune în valoare de 200.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a povestit totul despre episoadele șocante petrecute între el și Bianca Drăgușanu. El a spus că ea a sărit la bătaie, a avut tentative de suicid, dar și că abuza de pastile.

'În primul rând, eu nu am dat drumul pozei respective (n.red. fotografia cu Bianca Drăgușanu bătută). Până şi Bianca ştie asta. Dacă voiam să o atac o atacam de mult timp cu alte chestii. Filmuleţul cu ea pe şosea este un răspuns pentru acuzaţiile pe care mi le aduce. Noi am avut o discuţie de 25 de minute în care i-am spus că nu vreau să mai am de-a face cu ea. Iubita mea era lângă mine, nu mă ascundeam de ea. Nu am dat presei nimic din ce spune ea', a spus Alex Bodi.

bianca-dragusanu-alex-bodi-1-1bianca-dragusanu-alex-bodi-1-1

'La fiecare acuzaţie pe care mi-o aduce eu aduc dovezi că nimic nu e real. Eu nu am avut nicio treabă cu ea în astea patru luni, provocările ei au fost inutile pentru mine. Eu când am lovit-o m-am dus la televizor, mi-am asumat. Ea ştie ce s-a întâmplat, de fapt, în septembrie 2020. Ea a sărit la bătaie, a vrut să scoată din mine ce e mai rău. Eu vreau să vină să demonstreze de câte ori am bătut-o eu. Am ţinut-o numai în vacanţe de lux, haine scumpe, în avion privat, cumpărături. Ce viaţă grea ducea ea… Cine să o mai credea pe ea?! Toate relaţiile ei zici că sunt copiate. Ea face gesturi de copii, deşi are aproape 40 de ani. Eu am multe filmuleţe cu ea, mă şantajează de mult timp. Se foloseşte de problemele pe care le am cu justiţia', a mai spus el.

Alex Bodi vrea 200.000 de euro despăgubiri morale de la Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu le-ar fi spus procurorilor DIICOT că Alex Bodi ar fi comis diverse infracțiuni, amintind despre saci cu bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. În urma acestor acuzații grave, Alex Bodi s-ar fi simțit lezat și calomniat, motiv pentru care a luat decizia de a-și trage la răspundere fosta parteneră pe cale legală.

Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?

Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa să își susțină afirmațiile calomnioase pe care le-a făcut despre Bodi', a spus avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Omul de afaceri o acuză pe Bianca Drăgușanu de mărturie mincinoasă, de aceea i-ar fi solicitat despăgubiri în valoare de 200.000 de euro, cu titlul de daune morale.

Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: 'Are tulburări psihice'

El a mai spus că Bianca Drăgușanu are tulburări psihice și că neagă faptul că a luat pastile și a leșinat, referitor la fotografia în care blondina zăcea pe jos.

'A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg', a spus el.

Bianca a declarat că a trăit sub teroare cu Alex Bodi și că în clipa de față încă este șantajată și amenințată de el. În plus, a mai spus ea, lua somnifere pentru că nu știa ce să mai facă.

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:’Avem câteva specimene…’

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

‘Am adormit lângă pat, așa este, dar el exagerează. Nu contează contextul în care eu am fost, indiferent ce s-ar fi întâmplat, pe mine nu mă mai compromite nimic, tot ce m-a compromis în viața asta a fost relația cu el, puteam să iau zece tuburi de pastile și să fac ce vreau eu, consider că nu mi-am pus viața în pericol‘, a declarat ea la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton